Canım Arabam Uçtu Gitti Mahvoldu Gelemedim VTI'ların Yanına Benim Beyazı Çekemedim Bütün Gırgırı'da Kaçırdım Diye Üzülüyorum Milletin Tutulduğu Şeye Bak Töbe Ya
Printable View
Canım Arabam Uçtu Gitti Mahvoldu Gelemedim VTI'ların Yanına Benim Beyazı Çekemedim Bütün Gırgırı'da Kaçırdım Diye Üzülüyorum Milletin Tutulduğu Şeye Bak Töbe Ya
Bu arada festival alanında efendi durup, ana caddeye cıkınca öküz gibi basan kisilerin de festival alanında donut cizmeye calısan mallardan farkı yoktu.
Organizasyondan ayrılıyorsun ok, o caddede it gibi basıp festival alanında geride kalan insanları riske atmaya ne hakkın var?
Bastıkları yerde de otobüs duragı var, genci yaslısı coluk cocugu otobüs duragında otobüs bekliyor, bir tümsekte duramasan direksiyonu kırsan otobüs duragına gireceksin.
Hadi hicbirsey olmadı diyelim, orada 15-20 tane araba bastı ya polis gelip alandaki geri kalan arabaların hepsini toplasaydı?
Bence bu is bundan sonra özel bir alana para ödeyip, site icindeki dogrudüzgün adamlarla yapılmalı...
valla haklısın moruk hesap et ben bile gaza basmadım :D :D
ya ben okadar yoruldumki birde belim fena ağrıyordu, oyüzden direk eve kaçtım. kusura bakmayın kimseye güle güle hoşçakal bay bay diyemedim çünkü orda apaçi bir üstü siyah altı portakal rengi olan bir cisim donut yapıyordu stress oldum dayanamadım kaçtım gittim :D
Duyan geldi doğruda,
Ben girişte durdum geleni gideni uyardım.
Polis içeride herkesi topladı uyardı.
Eds nin sahibi tunaya gittim konuştuk tanıştık söyledim basma diye, giderken selamlaştık daha 30 sn. ye geçmedi yolda yardırdı.
Geride kalanları düşünmeden yapmayın böyle şeyler. Ben çıktımya s.k.mden aşağı yapmayın arkadaşlar.
Aynı şekilde Mor meganlı arkadaşımızıda 2 defa uyardık çıkışta selamlaştık vedalaştık oda yardırdı.
Daha var bi dünya bunu neden yaptılar ebenizin a. görün diyemi.
Allaha şükür polis tekrar gelipte içerdeki o kadar arabaya musallat olmadı.
benm zaten yakıt sıkıntım vardı 2d/dk gecmedim 200km boyunca :D:D
ama o e5 yolunda yardıranlar bayagı hayır dua aldılar ;)
Dedikki Techturkeyde takılan okuyan adam adamdır yapmaz. Oda yetmedi alan girişinde herkese hoşgeldiniz aman egsoz bağırttırmayın dedim , polis geldi aynısını söyledi. Maksat egsoz bağırttırmak olsaydı başka yerde toplanırdık
Dedikki foto çekimi sakin sessiz adam gibi foto çekimi. Demekki bu kadar oluyormuş.
Yavuzum foto çekimi içinde para verip mekan tutma olayına kimse yanaşmazdı. Yarış pistide yok artık bir daha ne zamana yapılır böyle bişey kısmet.
yaw genel bi sorun var herhalde mert :D bende fotolarda accık kilolu gözüküyorum :hehe:
Ya yine olabilecek en iyi sekilde gecti.
Bundan daha iyisi olamazdı zaten...
Para olayı da cok büyük bir otopark bulunur, kisi bası giris 5 lira denir.
Zaten dogrudüzgün adam o 5 lirayı verir, arabasını ceker bir daha da ellemez.
Otoparkta da öyle araba bagırtma, tesisat acma vs sansı olmaz.
Orda kim ne yaptığını çok iyi biliyor sorunsuz atlattık bitti gitti.
Sevindiğim olay 85 araç ortalaması içinde max 5 araç falan çıktı.
Bir dahakine daha dikkat ederler kimsenin kimseye benim şeyimi gör deme ihtiyaçı yok artık.
Yıllardır bu ortamın içindeyiz egsozunu duyursan ne olur duyurmasan.
valla arabalar zaten alcak alandan yol görünmüyordu sadece kesici sesleri eksoz patlamaları flan geliyordu yola doğru baktıgımda herkesin yüzündeki hasssktr kim bu denyo basımızı yakacak ifadesi beliriyordu.
müzik sesini acanı zaten hemen durdurlar hop ne yapıyosun diye kim oldugunu göremedim.
aslında birdaha böyle org yapılacagı zaman siteden liste yapılsn.org düzenleyen alan basında ör Tayfun abi gbi listeden aracları kontrol edip içeri öyle alsın tanımadık kimse içeri girmesin.adını yazdırıpta yine bu sekilde harekette bulunanlarıda artık süresiz uzaklastırmamı paklar ne patlat takdiri yönetim..
Evet genel kanı bu şekilde olduğu için gelen herkese teşekkürlerimi iletiyorum diye daha ilk konu açıldığında yazdım.
Düşünsene yavuz orda gelip egsozu olupta efendi duran insanları çıkışta polis tek tek çevirsin trafikten men etsin vs.vs. Bana bişey olmaz modunda takılan arkadaşlar vardı tamam sana bişey olmaz sen geride kalanlara saygını göster bi.
ya neydi o cadde hikayeleri tayfası :D
valla ben bi beyaz bi siyah bi gri typar gördüm plakasını bilmediğim
sonra mor megane :D siyah turuncu 131 falan ama araçlar kimin bilmiyorum :)
Ben cogunu tanımıyorum.
Genelde kendi olusumu olup, buraya da takılan tipler...
1 tanesi basıyor, arkasından 10 tanesi daha...
Fazla heyecanlı gencler, bundan sonra akıllanırlar umarım...
Forumdan uzaklastırman vs de bir ise yaramaz cünkü zaten 1i geliyor, pesine duyan 10u da...
buyur abi 2 fotoda benden :)Alıntı:
Evet dostum aynen öyle Nime = tersi Emin = 34 GT 242 :D
Ellerine sağlık Allah razı olsun kardeşim :icon_tup:
Al sana resim Ramo si :D:D:D
http://i972.photobucket.com/albums/a...hTurkey126.jpg
http://i972.photobucket.com/albums/a...hTurkey145.jpg
GT cok güzel masallah ;)
Gelemedim,fakat çok güzel geçtiğini duydum ve fotoğraflardanda gerçekten başarılı bir organizasyon olduğu belli oluyor.Tayfun abime böyle bir organizasyon projesi için teşekkür ederim.TechTurkey'e yakışır bir organizasyon olmuş.Ellerinize ve emeklerinize sağlık.
siyah vtec bi başka oluyoo nedense siyah vtec bombaydı
organizasyon gerçekten çok mükemmeldi birbirinden güzel araçlar vardı
forumda konuştuğumuz kişlerle tanışma fırsatımız oldu
emeği geçenlere çok teşekkürler bu tarz buluşmaların devamını bekliyoruz.
adam gıbı geldım adam gıbı dondum mutluyum hatta erken cıkma sebebım onden gıdenlerın gerıde kalanları dusunmeyecegını bılmemdı cıkan yardı cıkan yardı yaranlarda zaten masallah soba borusu.... kıme neyın seklı yapıldı anlamadım....
TechApaçiTurkey üyeleri kimler hepimiz merak ettik :D :D