abi daha açıklayıcı konuş aramızdaki şifreyi ve özel dili bilmeyenler var ayıp olur :D
Printable View
emeği geçen bütün herkese teşşekür ederim
böyle bir organizasyonun yapılması gerçekten çok zor bi iş
70 araç yazıldı ama çok araba geldi yine :)
bu arada tek resmimi çeken emre arkadaşıma sevgiler
13:00 kadar bekledim bir türlü resimde bulunamadım...
Çorludan sizlerle tanışmak için gelen.
kırmızı bemoş
beyaz era
kırmızı swift
gri 1.6 ies
gri 307
arkadaşlarım adına önce Tayfun ve selçuk'a sonrada emegi geçen herkese teşekkür ederiz.
sabah gelirken yolda polis amcaların 62 den tavşan yapmalarına ragmen güzel bir gündü.
tavşanların da bizden önce ordan geçen kendini bilmez bir kaç arkadaş yüzünden yapıldıgınıda yazmak isterim.
ORDA ÇAS CUS YAPAN 59 PLAKALI DOBLO NUN BİZİMLE ALAKASI YOKTU.
Tayfun ve Selcuk gönlünüze saglık. benden boya koruma kazandınız. mümkün olan en kısa zamanda sizi çorluya bekliyorum.
son olarak okadar yazıldı çizildi, yapmayın etmeyin diye hadi okumadınız, okuma yazmanız yok. girişte tayfun ve selcuk hem sözle hemde el haraketleri ile uyardı, yine anlamadınız.
anlama şeklinizi belirtsenizde insanlar o şekilde uyarıda bulunsalar.
polis amcaların eksoz sesleri üzerine mekana gelip bizim tavşanlara birerde eş yapmamaları için. erken çıkmak zorunda kaldık, yani bırakıldık...
Geldik eğlendik sohbet ettık ıyı vakıt geçirdik bı sabah yektanın yuzune polıs kontolunen geçtık :D başkada polıs ıle alakalı bir şey olmadı daha sonrasında bızım bahçeşhirde toplanıp atkoye geçişimizde eğlencelıydı sonuc olarak kazasız belasız bıtmesı ıyı oldu..
Emeği geçen herkese teşekkürler, çok güzel bi gündü.Sadece Emiri tanıdığım için genelde onla takıldım ama herkesle tanışmak için başka organizasyonlarda olucam bundan sonra
bu arada beylikdüzüne gelirken geç saatte çıkmıştım ondan dolayı biraz süretli gitmek zorundaydım
bi baktım 2 tane 41 plakalı 106, civic, bide gaza gelmiş golf bizden dğeilmiş ve sonundada ömeri gördüm şok oldum hiç beklemediğim anda karşıma çıktılar meğersem yolu güzergahını bilmediklerinden yavaş yavaş gidiyorlardı.
dikkatımi çeken bi konu ise izmit arabalarının hepside yerde gidiyordu :)
bizim istanbulun yolları sanırım fazla sarstı onları dikiz aynasından hepsi çok tuhaflardı
http://i198.photobucket.com/albums/a...1022010002.jpg
vallahı hıç kasmaya gerek yok adam ezdi :D
satılık mı evladım? adamlar ellerinde poşet arabaları inceleyip durdular bu arada ekenin başına gelen bu güzelmiş ama bakmamışlar diyen yengeyi de takdir ettim iyiden anlıyor :D organize eden orada olan ve bana katlanan :D herkese teşekkür
oraya bi yıkama açılsa idi adam bi günde masrafını çıkarırdı herhalde :)
Sağolasın ilk saatlerde kirliydi sonra gidip yıkattım ama fotolar için geç kalmışım :D
Aracın başında fazla durmadım ya gezdim hep :) Senin aracıda gördüm sende yoktun başında o ara sanırım. Mahş oda yakışıklı duruyor en azından bi 3.5cm diye fısıldadı kulağıma ;)