sadece eksoz sesi olsa.. polis bi tane motor sesi müzik sesi duymıcam demesine ragmen güm güm bassları acmaya calısanlar vardı kime neyin havasını atmaya calısıyorsa..
Printable View
yaw genel bi sorun var herhalde mert :D bende fotolarda accık kilolu gözüküyorum :hehe:
Ya yine olabilecek en iyi sekilde gecti.
Bundan daha iyisi olamazdı zaten...
Para olayı da cok büyük bir otopark bulunur, kisi bası giris 5 lira denir.
Zaten dogrudüzgün adam o 5 lirayı verir, arabasını ceker bir daha da ellemez.
Otoparkta da öyle araba bagırtma, tesisat acma vs sansı olmaz.
Orda kim ne yaptığını çok iyi biliyor sorunsuz atlattık bitti gitti.
Sevindiğim olay 85 araç ortalaması içinde max 5 araç falan çıktı.
Bir dahakine daha dikkat ederler kimsenin kimseye benim şeyimi gör deme ihtiyaçı yok artık.
Yıllardır bu ortamın içindeyiz egsozunu duyursan ne olur duyurmasan.
valla arabalar zaten alcak alandan yol görünmüyordu sadece kesici sesleri eksoz patlamaları flan geliyordu yola doğru baktıgımda herkesin yüzündeki hasssktr kim bu denyo basımızı yakacak ifadesi beliriyordu.
müzik sesini acanı zaten hemen durdurlar hop ne yapıyosun diye kim oldugunu göremedim.
aslında birdaha böyle org yapılacagı zaman siteden liste yapılsn.org düzenleyen alan basında ör Tayfun abi gbi listeden aracları kontrol edip içeri öyle alsın tanımadık kimse içeri girmesin.adını yazdırıpta yine bu sekilde harekette bulunanlarıda artık süresiz uzaklastırmamı paklar ne patlat takdiri yönetim..
Evet genel kanı bu şekilde olduğu için gelen herkese teşekkürlerimi iletiyorum diye daha ilk konu açıldığında yazdım.
Düşünsene yavuz orda gelip egsozu olupta efendi duran insanları çıkışta polis tek tek çevirsin trafikten men etsin vs.vs. Bana bişey olmaz modunda takılan arkadaşlar vardı tamam sana bişey olmaz sen geride kalanlara saygını göster bi.
ya neydi o cadde hikayeleri tayfası :D
valla ben bi beyaz bi siyah bi gri typar gördüm plakasını bilmediğim
sonra mor megane :D siyah turuncu 131 falan ama araçlar kimin bilmiyorum :)
Ben cogunu tanımıyorum.
Genelde kendi olusumu olup, buraya da takılan tipler...
1 tanesi basıyor, arkasından 10 tanesi daha...
Fazla heyecanlı gencler, bundan sonra akıllanırlar umarım...
Forumdan uzaklastırman vs de bir ise yaramaz cünkü zaten 1i geliyor, pesine duyan 10u da...