Sariyer civarında mat siyah bmw yanlış hatırlamıyorsam e46 kasa olablir. plakadaki tr kırmızı. ve tekrar yanlıi hatrlamıyorsam spk plakalı olablr emin deilimsariyer levent civarı.Aracı tanıyan varmı? 316 318 320 mi merak ettim..
Sariyer civarında mat siyah bmw yanlış hatırlamıyorsam e46 kasa olablir. plakadaki tr kırmızı. ve tekrar yanlıi hatrlamıyorsam spk plakalı olablr emin deilimsariyer levent civarı.Aracı tanıyan varmı? 316 318 320 mi merak ettim..
330ci..mat füme siyah arası bi rengi var.
http://www.sahibinden.com/2003_model...m?tab=megafoto
LRK plaka olan degılmı bu arac ben devamlı cadde goruyorum ve hep merak edıyorum fılmlı egsozlu yapılı bır arac nasıl baglanmıyor dıe.
Eski sahibini tanıyorum aracın gerçekten en dolu en g
zel 3.30lardan biriydi.Aracın en son kazalı halini görmüştüm bostancıda ve mat siyah kaplama diyil boyaydı.Araba öncedende komple boyalıydı ztn...
Rengi çok başarılı mat siyah & beyaz dan çok daha güzel bence...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
bende bi tane pendikte gördüm bayagı basık mat siyah bmw.
ama o E39 du![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
geçen akşam ataşehir mc e gelmişti plakasını bilmiyorum ama mat siyah birde carbon bagaj spoileri vardı çok fena duruyodu
bide son kasa mat geziyor oda güzel
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)