kuzenim için arac arastırıyorumda.sitede bu aracı kullananları gordum.bir sorayım dedim.dusunceleriniz tecrubeleriniz nasıldır?tavsiye eder misiniz?gunluk kullanm için uygun bi arac mıdır?vs vs bilgilerinizi ogrenebilir miyim?
kuzenim için arac arastırıyorumda.sitede bu aracı kullananları gordum.bir sorayım dedim.dusunceleriniz tecrubeleriniz nasıldır?tavsiye eder misiniz?gunluk kullanm için uygun bi arac mıdır?vs vs bilgilerinizi ogrenebilir miyim?
bu kasa yuvarlak far 2001 model arıyorsanız ben aracımı satıyorum ama wagon degıl..
ben gunluk kullanıyorum cokda rahat her gun iş ev arası gıdıp gelıyorum hafta sonuda pıyasa![]()
http://www.techturkey.com/forum/show...67#post1190667
bu arada bunlarında bagajı baya baya derın ve buyuk.
mersinden ankaraya satıldı araç. km si orjinal. yapılan tüm extralar bilen kişiler tarafından yapıldı. subarunun subaru olduğunu bilen insanlar kullandı.
günlük kullanıma gelince yakıt haliyle biraz fazla olacaktır. Allah kaza bela vermesin, kaza anında subarunun sağlamlığı ve güvenliğine bi çok olay da şait olduk. Kullanımı reno, opel vs. göre biraz serttir, fakat verdiği keyif bunu örtpas eder. Sanırım Türkiyede de başka bug wagon yok.
alınası bi araç. hayırlı olsun
Merhaba
Ben aracımdan çok memnunum hergün binip işime gidiyorum evime geliyorum izin günümde geziyorum. Sorun, kronik problem vs çıkartmaz. Ben günlük kullanımda basınç standart olarak biniyorum sakin kullanırsam 350-400 gazlarsam 500 civarı yakıtı var. Bunların dışında oldukça fazla ilgi çeker station olmasından dolayı insanlar ne olduğunu anlayamadığından bol bol dalga geçicek adam bulursunuz benim başıma gelen günlük olay bu özellikle ışıklarda![]()
Bagajı aile kullanımı için oldukça uygun bol bol yer varalışverişe benim arabayla gidiyoruz Migrosu doldurup çıkıyoruz
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bu beyaz wagon çook çok güzel bir araba.. Son derece de temiz ve özenli bakılmış bir WRX.. Koyacak yerim olsa bir dakka düşünmem alırım, her evde bulunması lazım..
egerkı baska renk beyaz wagon yoksa bu araba 2002 senesınde cok buyuk bır kaza gecırdı eskı subaru servısınde kı o zaman dogan abı oranın sef ustasıydı ankaraya satmıslardı kaskosu yoktu ama baya kotuydu arkası falan mıde bulandırmıyım ama subaru servısınede sorulabılır...
Godzilla...
ben aracımı satmıyorum ama forester düşünürmüsünüz??? perfomans olarak oldukça iyidir ve aşırı derecede rahat bir araçtır, wrxlerden daha donanımlıdır, bagajıda tahminimce daha büyük.
beyaz stationu tavsıye ederım. guzel temiz bir arac. sahibi subaruyu bılerek kullanan birisidir. satma sebebı daha yuksek gucler elde etmek. eger bu arac wrx degılde stı olsaydı kesınlıkle satmazdı ancak ıstedıgı guclerde wrx cok masraf cıkaracaktı.
bu arada arac tork garaj bakımlı gereklı sorgu ordan yapılabılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)