Yazıyor Abi :) Fişte Kalan Bakiye Yazıyor...
Printable View
yazmasa iyiymiş aslında...:)
bi tanede ben cıkartacam :D
ben olsam santaj yaparım ararım multineti şirketinizin adi kirlensin istemiyorsaniz parayi geri alırken yapin bi güzellik derim. Eğer kem küm ederlerse tarafimdan dilekçe yazilmadan parayi çekemezlerse uzlaşana kadar vermem :p gidin hatayi yapandan alin 4 trilyon derim
haram,helal,kul hakkı,atesten gomlek,cennet,cehennem...:soru: bazı arkadasların pek bı fıkrı yok herhalde,hıc olmadı googledan bı aratın derım...
harbiden konu sahibi 5-6 sayfadır bişe yazmıyo kaçtılar mı acaba :D :D :D :D
Benim benzer bir mevzu olmuştu , sube kodunu yanlış girmiştim . Garantiye gittim şubeye faxlandı bu ama bana bankacının dediği '' para artık adamın hesabından onun rızası olmadan birşey yapamayız '' . Dn: parayı hala göndermedi g*t :D
aaa cüzdanım çalınmış, multinette içinde idi. çalan adam harcamış tüh şansa bak modelini deneyin :D
kardeş benim bu söylediklerimi cidiye alma. filim seneryosu bu:D
git firmayla anlaş bir lokanta aç birinin üstüne,frmanın üye işyeri pzisyonuna gel 2 gün sürmez. sonra cekin kartan limit nakadarsa, işlem gerçekleştikten sonra bankadan hesabınızdaki paray isviçredeki anenizin yada babanızın hesabına aktarın bu arada varlık beyan edip vergisini verin. aktarırken komisyon da paranın içinden cekilsin sakın unutmayın. sonra orda bir şirket kurup anenizin yada babanızın adına. türkiyeye yüklü miktarda dövizle geri gelin. madalya falan da alırsınız. sonrada okul cami falan yapın hayra girin. bu arada kazandıgınız paralarla firmaya geri ödeyin parasını...
valla babalar gibi harcardim,hesap benim ben geri vermeden babayi alirlar..yapmasalardi hata.. :)
4 trlyon eski parayla ne yapıyor?
4trilyon zaten eski para birimi degilmi ? :o :)
guncel hali 4milyon TL
yaa n farkeder..valla babalar gibi harcardim,hesap benim ben geri vermeden babayi alirlar..yapmasalardi hata..
gene ayni fikrimdeyim sahsen.. : ))))
parayı al çek yurtdışına çık kimlik değiştir :=)
Abi nasıl farketmez.yeni parayla 4 trilyon ise Türkiye'yi satın alırdım.Mecazi anlamda kullanmadım. :)
2-3 milyar için imf'nin poposunu yalıyoruz.4 Trilyon değilde şöyle 200-300 bin geçseler hesaba çatır çatır yenirdi valla.