Abim bayağı iyi avukattır..
Duyrulur :D
Printable View
Abim bayağı iyi avukattır..
Duyrulur :D
4 trilyon nakit olsa fena olurmu$..
bu arada bende şimdi baktımda benimde sodexo/ticket kartım kaybolmus saka maka yemek param vardi icinde 100 lira hahahah :D
sakın harcamayın aynen geri alırlar valla. Avukatı dinleyin, hani 3-5.000 TL olsa neysede para çok büyük peşini bırakmazlar.
Çek parayı sen.bende 4 trilyon bekliyordum bi şirketten.gelen parayı o zatennetim de :D
abimin sesi çok müsait gelmiyordu, bi daha aramayayım bence :D
Hırsızlık gibi düşünürsek, çünkü paranın sizin olmadığını siz de biliyorsunuz.. Atıyorum 10 milyar çaldın, 10 milyarı alırlar, üstüne bi de hapis yatarsın, ya da hapis süresi çok uzun değilse paraya çevirir, öder çıkarsın ya..
Bu da öyle olur bence..
Bence sizin izniniz olmadan o parayı alamazlar gibime geliyo. Bencede şuanda paraya dokunmasanız daha iyi olur, en azından kanun neye göre işleniyo onu bilmeden. :)
paraya dokunmayın, multinete haber verin durum bu diye, ama karşılığında 3-5 bişeyler isteyin.. 4 trilyon bu be.. adama geri veriyorsun işte..
yalnız multinet şirketinde o 4trilyonu karta yatıran kişiden iyi bir ifade alırlar gibi geliyor bana :D
bu arada 400tl diye mi 4trilyon yatırdılar karta? 400tl de yemek parası olarak iyi para :D
normalde 135 lira yatıyo kartlarımıza..ama şöyle birşey var multineti aradık hesapta böyle böyle 4 trilyon var diye adamlar baktı evet hesabınızda bir anormallik var hala yatmayı bekleyen 135 lira var dediler:D:D hem 4 trilyon yatmış ama yatması gereken 135 lira yatmamış :D:Dbence bu olaydan sonra multinet diye birşey kalmaz :D