Kardeşim gerçekten çok ilginç bir olay gelmiş başınıza,
Ama en iyisi hiç dokunmamak,sonuçta küçük bi para değil,
Adamın iflağını keserler,her türlüde geri alırlar yani,
Allah Kolaylık versin valla...:D:D
Printable View
Kardeşim gerçekten çok ilginç bir olay gelmiş başınıza,
Ama en iyisi hiç dokunmamak,sonuçta küçük bi para değil,
Adamın iflağını keserler,her türlüde geri alırlar yani,
Allah Kolaylık versin valla...:D:D
kuyumcuları dolasın altına cevirin biryerden altın alın sonra nakite ver elini 80 yılda devri alem :D
gecen aylarda dukkana bi müşteri geldi ceyrek altın almak istediğini söyledi puanlarıyla.
kartını post makinaya bi taktım 565bin küsür Tl puan görünüyordu.kart sahibine dedim bilgini varmı bu kadar puanınız var diye adam afalladı sapşal bi ifadeyle kartını aldı gitti :D:D
oluyo yani ;)
hesapta anormallik var da, onların .ok yemesi. kaybettikleri parayı geri onlara götürüyorsunuz..
karşılığında güzellik yapmaları lazım size.. ben size bildiriyorum bakın böyle bir nane yemişsiniz haberiniz ola dedikten sonra, böyle bir durumda bildiren kişiye yönelik nasıl bir prosedürünüz var deyin topu onlara atın.. :)
ben olsam söylerdim ne yalan söyleyeyim :D
isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü hesabı :D
banka nezdinde benim hesabıma yanlışlıkla şube maaşımı yatırırken bir hayli fazla yatırmış ve 200bin tl hesabımda gözüküyordu :D
bizim maaş hesabımıza bakan saygı değer ve tanıdığım arkadaş beni aradı ve acınası bir sesle bunu söyledi, benden parayı geri çekti ama bende ona bir dilekçe verdim daha sonrasında prosedüre uysun diye :D
güzel bir kumkapı gecesine patladı kendisine :D :D
heryerde söylemeyin valla tenhada kıstırılar :D
haytım boyunca bildiğim her lotoyu oynadım ve oynuyorum max 100TL çıktı
Ben olsam kaçırmazdım bu fırsatı :p :D
4trilyon iadesine karşılık bir GTR yakışır :D
Ben olsam parayı alıp çoktan buralardan tüyerdim :D.
o parayı hesaba gecene nolur arkadaslar yapmayın etmeyın.
bankadan para cektım adam ımzamı almayı unutmus ıkı gun snr kartımı kullanmaya kalktım kartım servısdısı olmus dedım noluo bankaya gıttım hesabımda 1trılyon luk bloke varmıs dedım noluo kıme borc takmısız da 1 trılyon bloke var onlarda ımzayı almayı unutmusuz ımzanızı vermenız gerek dedıler ımzayı verdık sımdı bankaya gıttgımde ımzamı almayan adamı goremıorum ...
tmm guzel olur 4 trılyonu harcaması bı okula helıkopterle gıtmek gıbı bısey olsa gerek ama geregını yapmanız sızın ıcın ıı olucaktır tabıkıde multınetten bıraz bısıler koparmak ıı olur.
tanınmıs bı markanın terıhı gecmemıs urununu küflü cıktı dıye musterı hızmetlerınden bı gorevlı gelıp 1 kolı mal bırakıp kendılerını affettırmıslerdı mesela.
vala canlı para be bro..telafuzu bile zor ya :D arkadaşın bence avcunu yalar gibime geliyo ya hayırlısı. siz söylememiş olsanız bile er geç çıkardı bence ortaya yani.. ki nerede harcıyacanız okadar parayı orasıda ayrı konu.. neyse gelişmeleri takip ediyoruz...