bence multinet artık sizsiniz:D
o hesaptan yatırın işte herkese, anlaşın şirketlerle:D
Printable View
bence multinet artık sizsiniz:D
o hesaptan yatırın işte herkese, anlaşın şirketlerle:D
kaç kaaaaaç hiç durma:D
Heyecan yapmışınız da çoktan bloke koymuslardır o karta. İlk başta ne yapacaksanız yapacaktınız.
Yüklenen kartın çipinde gözüken miktarı değiştiremiyorlar ama o kart numarasına bloke koyuyorlar. Hiçbir yerden çekemiyorsun o parayı. Aynı şey bizim şirkette oldu. 150 kişinin kartına 200 lira diye 20.000 lira yüklediler. Sömürecektim de işte farkedilince hemen bloke koymuşlar. Öğle yemeği bile yiyemedik.
Boşa heyecan yapmayın yani :D
Ya benim az borca ihtiyacım var arkadaşlar acaba biraz para verebilecek olan var mı :D
Ula o kadar bakiyeyi görsem kartta kalpten giderim , o yüzden uzak olsun bana :D 4 tirilyon yav daha neler artık.
bu arada kartı geri alıp yeni kart verecekler size.
4 trilyon mu.....neden uyandırdın kı multınetı :D
Kendimi düsündüm de, iyi ki benim basıma gelmemiş böyle bişey.. :D
Bi çiftlikteyim, Her yer Ae86 dolu Trueno´lar 4ageler sağda solda. Traktöre F20C Swaplamışım tarla sürüorum. :rolleyes:
İyi ki multinet bana yapmamış aynı hatayı... :puha:
İnsanı kötü yola sokar bu kadar para :)
benim sodexsoya yatmış olsa temiz bu geceden bi 500-600 tl harcamıştım yemek içmek falan :D
sımdı tokyodaydım :D
Beyler herkes dalga geçiyoda, siz bunu ufak ufak harcamaya başladığınızda atıyorum 20 milyarını harcadınız, bu adamlar sizi arayıp "hoop birader yanlışlıkla olmuş sen harcıyosun, ver bakalım 20 milyarı geri" derse ne olucak? Havadan 20 milyar kitlerler adama vallahi. O yüzden dikkat ettin.
Benimde gözümün önünden R34'ler geçmiyo değil ama, dikkat etmekte fayda çok :)