Var öyle yerlerde bu kadar büyük meblayı pek sanmıyorum çevirebilsinler :D
Printable View
banda bi 1.6 vtec es alırsınız artık :D sanruf şart:D
si kaç para ki altı üstü taş çatlasın 13 lira :D dokunmaz bile
adamın münasip yerinden şırıngayla 4 tirilyonluk kan alırlar walla :D dikkat harcamayın sakın en fazla 4 lt deme ilaçla falan 100 sene yaşatırlar adamı
yatari ne kadar ona bakar : ) 1-2 sene yaticak olsam nakite ceviririm hic umrumda olmaz : )
siz bidaha bence aramayın multineti salağa yatın bekleyin 2 hafta baktınız ses yok al sigara benzin çevir nakite sonra o parayı göster abd den al vatandaşlık bak dalgana:)
hayyam garipoğlulun şirketlerinden biriymiş tmsf el koymuş devletle dalga olmaz :))
aynısı gelmişti bi kaç sene önce başıma:D:D
sakın valla adamı oyarlar:D:D
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa multinet geçen galeri yokmu ya:D
o hatayı yapanı :) direkt işten atarlar ufacık bir rakam hatası ama .. :D sıfırlar fazla geldi herlade .. dokunmamak lazım benim banka hesabımada yüklü bir bakiye geldi hemen aradılar :D dokunmayın olur böle vakalar 2 güne düzeltirler..
bana ne kardeşim yatırmasaydın şeklinde çıkışıla bilir
:D
bencede dokunmamak daha iyi ihale size kalmasin sonra:)
o parayla 7 ceddi fast food takılabilir :D yada multinetle öğle arası yemeğe değilde fermasa gidilebilir :D hertürlü gideri var
banane benmi dedim yatırın die yatırmasaydınız gibi kelimeler kullan yakarım bu gezegeni de paramla döverim sizi de :D:D:D
Hesabında ise para sen vermeden kimse geri alamaz yollayan gavursa parayı verme geri anasını satıyım