Birden 4 trilyon yiyemessiniz zaten,
Ufak ufak her ay 100 tl lik götürün, baktınız 1 sene boyunca çıt yok. Aynen devam :D
Printable View
Birden 4 trilyon yiyemessiniz zaten,
Ufak ufak her ay 100 tl lik götürün, baktınız 1 sene boyunca çıt yok. Aynen devam :D
işin açığı benim başıma gelseydi türkiyede durmazdım direk isviçre de bir banka hesabı sonra bir estetik ameliyatla bir daha töbe yakalaymazlardı 4 trilyonluık bi adamıda her ülke kabul ederdi :D
Multinet kartlar ismemi çıkıyor eğer o kartın sizin olduğuna dair hiç bir belge yoksa gayet güzel harcanabilir.
vınnn vııın kaybol hocam sen :D:D:D
yalnız dikkat ettimde saka maka aramızda baya uyanık adam varmıs cogu arkadas parayı alır kacardım demis:D
hos bende olsam su an madagasgardan falan yazıyo olurdum ya neyse:D 4 trilyon boru değil adamı yoldan cıkarır:D
ama benim size tavsiyem nefsinize hakim olun bi yere kacmayın parayıda geri iade edin etmeden oncede multinetin ust duzey yetkilleriyle bir gorusme talep edip biseyler koparmaya bakın varsa borclarınızı falan beyan edin odesinler falan ne bilim biseykler koparın iste fırsat bu fırsat:)
sebepsiz zenginleşme dolayısıyla o parayı sizden alırlar sakın dokunmayın, eğer çekip harcarsanız o miktarı geri almak için ellerinden geleni yaparlar.
Şeytana uymayın :)
Sen parayi geri vermeden alabileceklerini sanmiyorum. Sende elleyemezsin onlarda paraya dokunamazlar gibi geliyor bana.
Uzlasmaya calisin arkadaslarin dedigi gibi 500 veya 1 trilyon iste mesela :D
Konuyu acan arkadas harbi topukladi sanirim :D
4 trilyonu alırsanız ne yasa kalır ne kanun :D o parayı çekin :D
Valla iyi bir haber olur bu.. bence haber ajanslarıyla görüşün..
3-5 ordan alırsınız bir şey :D
bencede haber ajansı ile görüşün güzel reklam varya bize böyle birşey olmaz olsa olsa hesabımzıdan yanlışlıkla para çekerler bizim :)
multinet geçen marketler var..
Komple kapatın marketi ahaha :) hatta zincir markete gidin 2-3 şube kapatın :)
o paraya dokunmayın, demedi demeyin :)
konunun SAHİbi hakkaten firar etti gibi galiba :D yok ortalıkta 12 sayfadır :D
banka hesabı olsa kaçın gidinde, multinet 500-1000tl değilki nakite çevirceksn. oturup adamlarla pazarlık yapmak iyi fikir:)
ben bu multinetin olayı bilmiyorum yanlız
mesela elinde var kart gittin yedin yemeği verdin bu kartı ödedin...
çıktın
nerden bileceksin ki kartta ne kadar olduğunu bakiye sorgulamadan?
yazıyor mu yoksa her ödemede verilen slipte?