hahaha önce bi si, sonra vti, sonra typer, sonra s2k alır , ardından geniş garajlı bi malikane yaptırır gider içinde paşa paşa yaşardım şakamısnız ya![]()
hahaha önce bi si, sonra vti, sonra typer, sonra s2k alır , ardından geniş garajlı bi malikane yaptırır gider içinde paşa paşa yaşardım şakamısnız ya![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
yalnız konuyu açan arkadaş da biraz safa mı yatmış ne ? şuan mafyalar kapında olabilirdikkatli ol
piyango çıkınca açıklamak gibi bişey bu
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
offf moralim bozuldu konuyu görünceben gidiyorum yaa
bu arada bu başlığı gördükten sonra multinete başvurular artmışD
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Senin benim harcımız değil ama o parayı bir şekilde ufak ufak nakide çevirecek birileri bulunur pay vermen kaşılığında tabi o ufaklardaki sıfırları düşün kaçtane yanyana![]()
bence cimrilik yapma paylaşımcı ol , facebookta herşeyi paylaşıosun, bu seferde parayı paylaş bak o kadar insan başlığa yorum yapıo emek verio internet harcıo, o parayı, başlığa cevap verenler arasında paylaştır![]()
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
1.000 tl veriyim karta![]()
burak bana bi si al sana dokunmaz hazaten senin değil hesap numaramı veriorum şuan
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
O para kimsenin yanına kalmaz, alırlar mutlaka.Bence sizde riske girmeyin.Parayı teslim edin ama mutlaka bişeyler koparmaya bakın.20bin TL'den kapıyı açın
Senet falan imzalatın parayı teslim etmeden önce.Sonra ne isterlerse yapın alsınlar trilyonlarını![]()
etilerde bi büfe multineti %20 komisyonla nakite çeviriyodu ama bu kadar nakiti çıkarmı bence çıkmazayrıca bu paraya dokunmayın bence söke söke alırlar kardeşim adamın hayatını karartırlar walla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)