yeni yok cok güzel oldu şimdi geniş geniş ama bi yerden sora gene daralıyor.
yarın yine gdicem bos oluyo yol yardır full risk full adrenelin :D
yazın cok araba varken fena zevkli oluyo 6-7 araba arka arkaya her düzlükte köse kapmaca gbi :):)
Printable View
Benim en sevdiğim yol mersinden pozantıya doğru gişelerden çıktıktan sonra olan tek yoldu çok kalabalık olurdu her zaman trafik kamyonlar konvoylar falan.. Orayı oldum olası severdim bide aynı şekilde çorumdan çıkıp samsuna doğru giderken gene tek yol var aynen bu şekilde orayada bayılıyodum fakat şuan pozantıdaki otoban oldu çorum sonrasınıda çift yol haline getirmişler :(
İzmir-Aydın
İzmir-Çeşme
VE Karsıyaka altınyol tek gecerim bide asfalt doktüler oraya :)
Silifke Alanya yolu çok virajlı ama inanılmaz keyifli bir yol.
Adana - Pozantı Otobanı :)
Konya ovası
istanbul ankara eskı bolu dağı tırmanışı/inişi
Gerede -karabük
istanbul Edirne (özellikle lüleburgaz kavşağının olduğu bölüm ölümüne duz yokuş aşağı)
topkapı/avcılar
bide hiç anlamam Yeşilköyde pist var:D waffle house start. esenköyden sola ilk viraj Gİddyden sonra 2.sol viraj stones tan 3.sol viraj pisti millet bi gecede 20tur atmayı ne sanıo ya:D
Aynen acayip zevkli, 2007 den beri de geçmedik ordan yapılıyordu en son genişletiliyordu, bilgi varmı abi ? :)
babam erdemli-alanya arasını 3,5 saatte gitmişti 1 kez 10dk ihtiyaç molası dahilinde :D
+ konya dan antalyaya giderken alanya-manavgat ayrımına kadar olan kısımda geniş zevkli ve az çukurludur gayet zevkli virajları var :)
carlito'nun yolu
istanbul park yolu:)
artık bana trafik olmayan her yol güzel geliyor
İzmir otobanıda fena değil ya:rolleyes:
izmir için:
altınyol-ankara asfaltı
bornova-manisa
çeşme otoban
forum bornovadan mavişehire kadar otoban:)