User Tag List

Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
175 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Favori Yollarınız...

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak o yolda yoruluyorum özellikle bafa gölü tarafı var ya kanser ediyor beni zıplata zıplata

Bu arada bir yer aklıma geldi Ayvalık'ta Patricia var 1. viteste gittim ake yolunu hayatımın en sinirli yolculuğu oldu
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otoban olarak

izmir-aydın
    adana

virajlı yol olarak
    antalyanın bütün yolları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dİĞER KONUYU bulamadım yeni geçtim taze taze yazıyım Sanırım en beğendiğim yol oldu, bOLUDAN yeniçağa mengen devrek bartına giden yol, uzun kaymak hızlı virajlar muhteşemdi...

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi içindeki yaklaşık 40 kilometrelik Altınova-Gemlik güzergahı.

Tünel içi gece çok güzel, 8,25 hgs kesiyor
    group b ___

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı sekizsilindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi içindeki yaklaşık 40 kilometrelik Altınova-Gemlik güzergahı.

Tünel içi gece çok güzel, 8,25 hgs kesiyor
    3.5 saat biraz hayali rakamlar.. o rakam reklam için verilmiş bence .. 3.5 saatte gidebilmek için istanbuldan 10 dakikada çıkmak gerekir.. o yoluda herhalde 180-200 gitmek gerekir.. 9 saat diyorsunuz o 9 saatin zaten 1 saati topçular feribotta geçiyor bekle git falan sabaha karşı çıksanız 2 saat nerden baksan istanbuldan çıkmak sürüyor .. yolun kabası 5-6 saat falan çekiyor zaten normalde yalovadan sonra..

evet 4 saat yolu kestiricez diye 100 tl köprüye oda bu senelik 10 tl otoban sanırım izmire kadar bir 20-30 tl daha otoban ücreti verilir kısaca cepden ekstra 150 tl vericez.. peki aracımız o kadar yakıcakmı normalde..

ben bu sene 3.0 v6 s-type ilede gittim c4 1.6ehdi ilede gittim stype 200 tl yaktım c4 ne yakdım bilmiyorum 100 tl attım yolda gene bir 50 tl attım falan o zaten yakıtı üflüyor 100 tl atıyorsun dünyaları geziyorsun.. bu dediğim yakıtta seferihisar-ürkmez izmirinde dışı yani izmirde değil.. neyse hesap kitap yapdım 3.0 benzinli araçda bile köprüyü kullandım mı zarardayım.. c4 de zaten hayli hayli zarardayım ama 3.0 benzinli araçda bile zarardayım..

4 saat fazladan direksiyon sallarım daha iyi..

bu yaz 6 kez istanbul izmir git gel yapdım bir kez ilk gidişde osmangaziyi kullandım para verip bir dahada girmem dedim topçuları kullandım sanırım çok insan benimle aynı fikirdeki köprüde in cin top oynarken topçular full çekiyordu.. işin komik yanı motorsiklet osmangazide 60 tl olmasına rağmen onlara bile çok gelmiş onlar bile topçulardan geçiyordu..

neyse kısaca 3.5 saat yol falan demekle olmuyor kullanamadıkdan sonra maliyeti benim cebime keseme uymadıkdan sonra neyleyim öyle yolu.. yapmak için yapılmış olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleket olduğu için midir yada Trakya dışına çıkmadığımız için midir bilmem ama Trakyanın köyler arası yollarını tek geçerim.
    Özellikle Keşan - Enez arasındaki yol çok güzel ama bir o kadar da tehlikeli.

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.5 saat biraz hayali rakamlar.. o rakam reklam için verilmiş bence .. 3.5 saatte gidebilmek için istanbuldan 10 dakikada çıkmak gerekir.. o yoluda herhalde 180-200 gitmek gerekir.. 9 saat diyorsunuz o 9 saatin zaten 1 saati topçular feribotta geçiyor bekle git falan sabaha karşı çıksanız 2 saat nerden baksan istanbuldan çıkmak sürüyor .. yolun kabası 5-6 saat falan çekiyor zaten normalde yalovadan sonra..

evet 4 saat yolu kestiricez diye 100 tl köprüye oda bu senelik 10 tl otoban sanırım izmire kadar bir 20-30 tl daha otoban ücreti verilir kısaca cepden ekstra 150 tl vericez.. peki aracımız o kadar yakıcakmı normalde..

ben bu sene 3.0 v6 s-type ilede gittim c4 1.6ehdi ilede gittim stype 200 tl yaktım c4 ne yakdım bilmiyorum 100 tl attım yolda gene bir 50 tl attım falan o zaten yakıtı üflüyor 100 tl atıyorsun dünyaları geziyorsun.. bu dediğim yakıtta seferihisar-ürkmez izmirinde dışı yani izmirde değil.. neyse hesap kitap yapdım 3.0 benzinli araçda bile köprüyü kullandım mı zarardayım.. c4 de zaten hayli hayli zarardayım ama 3.0 benzinli araçda bile zarardayım..

bu yaz 6 kez istanbul izmir git gel yapdım bir kez ilk gidişde osmangaziyi kullandım para verip bir dahada girmem dedim topçuları kullandım sanırım çok insan benimle aynı fikirdeki köprüde in cin top oynarken topçular full çekiyordu.. işin komik yanı motorsiklet osmangazide 60 tl olmasına rağmen onlara bile çok gelmiş onlar bile topçulardan geçiyordu..

neyse kısaca 3.5 saat yol falan demekle olmuyor kullanamadıkdan sonra maliyeti benim cebime keseme uymadıkdan sonra neyleyim öyle yolu.. yapmak için yapılmış olur..
    Yorumuna katılmamak mümkün değil, bu fahiş fiyatlarla güzelim yollar atıl kalıyor..
    Bursa'ya gelirsen Altınova/Gemlik yolunu bi kullan, çok keyifli
    group b ___

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kargasekmez ve Ilıksu (Zonguldak) yolu.

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dediklerinize katiliyorum. hatta eskihisar iskelesindeki ozel sirket gece belli saatlerde ekstra indirim uyguluyor vapur ucretlerine. kopru acilinca vapurlar az sefer yapar dedim ama yogunluk pek degismedi. millet yalandan yere niye 120 tlsini versinki o paraya korfezi 2 tur atarsin
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzce-Akçakoca arası. Efsanedir.

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleket olduğu için midir yada Trakya dışına çıkmadığımız için midir bilmem ama Trakyanın köyler arası yollarını tek geçerim.
    Özellikle Keşan - Enez arasındaki yol çok güzel ama bir o kadar da tehlikeli.
    Valla kardeşim 3 sene Enez'de çalıştım. İnan bana hayatımda bitmek bilmeyen bir yolmuş gibi gittim geldim hep. Adliye'de çalıştığımdan dolayı biliyorum, o yolda trafik kazaları da bir hayli fazlaydı ki halen öyle.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediklerinize katiliyorum. hatta eskihisar iskelesindeki ozel sirket gece belli saatlerde ekstra indirim uyguluyor vapur ucretlerine. kopru acilinca vapurlar az sefer yapar dedim ama yogunluk pek degismedi. millet yalandan yere niye 120 tlsini versinki o paraya korfezi 2 tur atarsin
    ben açık bilet alıyorum flexi deniyor topçular gişelerde gidiş geliş yani.. o zaman 50 tl oluyor .. normalde tek gidiş alırsan 60 tl idi ..
    kısaca 100 tl ye gidip gelebilyorsun.. orhan gaziden tek geçiş fiyatına .. ayrıca o topçular vapur iskelesinide çok güzel modernize etmişler içerde tam ortada büfeler cafeler falan var özellikle bayram vakti uzun kuyruklar olduğu için güzel düşünülmüş ..

Gişede bilet aldığında sana kuponda veriyorlar o büfelerden bedava yada indirimli tost ayran falanda alabiliyorsun.. ido da kaliteyi baya yükseltmiş..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğu kişşi biliyordur fakat yine de yazayım Muğla-Marmaris arası çok güzel bir yol.Manzarası olsun virajları olsun gerçekten rüya gibi.

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu istabulda hiçbir yere çıkmayan yol yok mu haberlerde gördüm geçen gün o günden beri favorim
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre Akçay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kardeşim 3 sene Enez'de çalıştım. İnan bana hayatımda bitmek bilmeyen bir yolmuş gibi gittim geldim hep. Adliye'de çalıştığımdan dolayı biliyorum, o yolda trafik kazaları da bir hayli fazlaydı ki halen öyle.
    Aynen öyle , hızlı gitsen gidemiyorsun, yavaş gitsen bitmiyor, acayip bi yol. Benim bu zamana kadar gördüğüm, duyduğum kazaların çoğu hatalı sollamadan kaynaklanıyor, Keşandan yol çalışması başlattılar genişletmek için ama Enez'e kadar gider mi bilmiyorum.

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle , hızlı gitsen gidemiyorsun, yavaş gitsen bitmiyor, acayip bi yol. Benim bu zamana kadar gördüğüm, duyduğum kazaların çoğu hatalı sollamadan kaynaklanıyor, Keşandan yol çalışması başlattılar genişletmek için ama Enez'e kadar gider mi bilmiyorum.
    Çok keskin virajlar var. Yollar hep yamalı. Yolun eğimi bile yanlış, uçurma doğru eğim verilmiş yola. Yol çalışması Keşan'dan 2-3 km içeriye kadar girdi durdu. Enez'e imkansız gitmez. Yıllardır hep söylentiden ibaret.

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben açık bilet alıyorum flexi deniyor topçular gişelerde gidiş geliş yani.. o zaman 50 tl oluyor .. normalde tek gidiş alırsan 60 tl idi ..
    kısaca 100 tl ye gidip gelebilyorsun.. orhan gaziden tek geçiş fiyatına .. ayrıca o topçular vapur iskelesinide çok güzel modernize etmişler içerde tam ortada büfeler cafeler falan var özellikle bayram vakti uzun kuyruklar olduğu için güzel düşünülmüş ..

Gişede bilet aldığında sana kuponda veriyorlar o büfelerden bedava yada indirimli tost ayran falanda alabiliyorsun.. ido da kaliteyi baya yükseltmiş..
    kopru acildiginda haberlere bile konu olmustu ido vapur icerisinde yeme icmeyi ucretsiz yapacak diyorlardi
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abi bence değil, neden değil anlatayım.

Geçen sene subaru forester ile Mecidiyeköy den sabah 06:00 da çıktım sabah 11:30 da İzmir - Mavişehirdeydim.
    Bu sene de saat 12:00 de çıktım ( öğlen ) 16:30 gibi Mavişehirdeydim.
    Köprüden geçtim ve cidden yolu yaklaşık 1 - 1.30 saat kısaltıyor. Gemlik taraflarında ışıklara yakalanmazsan eğer bu süre düşebilir ki her türlü yakalanıyorsun
    Köprü tamamen bittiğinde max 4 saatte çok rahat İzmir' e gidilir.
    Hız aralığımda ortalama 120-130 ara ara 160
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul'da oturuyorum,Balıkesir'de üniversite okuyordum yani kısaca 15 günde bir gidip geldiğim yoldur bahsi geçen yeni otoyol ve köprü.Şimdi İstanbul'dan İzmir istikametine gidildiğini düşünün.Köprüye gitmek için ekstra yol harcayacak benzin yakacak ve daha fazla ücret ödeyeceksiniz.Öte yandan daha az yol gidip feribota binip 45 dakika dinlenme şansınız var.İstanbul trafiğinden çıktığınız için 45 dakika dinlenme bence ihtiyacınızı karşılar.Öte yandan köprüyle aranızda 30 dakikalık bir fark olur.Tabi feribot'un yoğun saatlerine alışmanız ve boş vakitleri denk getirmeniz lazım.Kendi aracımla giderken hiç trafiğine denk gelmedim.Max 15 dakika bekledim.Öte yandan Feribottan inip sol yaptığınızda zaten yeni otoyola giriyorsunuz.Hatta İstanbullines feribotunu kullanırsanız çıkıştaki ışıklardan sol yapınca direk yeni otoyola düşüyorsunuz.Köprünün yapıldığı tarihten beri sürekli tartışırım düşünürüm acaba gerekli miydi diye.Belki başka bir noktada olsa iyi olabilirdi mevcut fiyatla.Veya daha uygun fiyatla olabilirdi.En azından feribotla aynı olabilirdi.Ama mevcut haliyle yani fiyatıyla şahsım adına söylüyorum dünyanın en gereksiz yapısı şuan.Eminim geçenlerin bir çoğu sadece merak edip geçiyordur.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)