tek kare plaka için fiyat nedir mühürlü mühürsüz farketmez eskisi biraz yamuldu onun yerine lazım
Printable View
tek kare plaka için fiyat nedir mühürlü mühürsüz farketmez eskisi biraz yamuldu onun yerine lazım
[....................................
Tamamdır KM gönderildi...
dıktortgen 1 adet app plaka ne kadar ?
nazım ım serdar ben aracı değiştirdim telden msj atarım sana bi takım ayarlarsın bu sefer gebzeye gelmem ama kanyona kargolarsın :)
nazminin tel i olan bana msj atabilirmı?
0535 970 80 43 nazmi
teşekkürler diyadin ve mustu abi
1 tek kare , birde arka app fiyat farkı oluyormu ?
Birde su an elimizdeki plakaları vs.gonderiyormuyuz ?
istanbul dışı için olabiliyo mu denmiş ama cewap yok.. bende merak ettm
ama mühür 34 olcak ya sıkıntı olur mu?? gerçi belki ankara plaka arabam ama istanbulda yaşıyorum plakalarımı da orda bastırdım.. yani böyle bi ihtimal var mı yoksa ankara olaka arabada 06 mühür olması mı şart:beuj:
yok ya o kadar da zor değil yuwarlağın ortasında oluyo zaten 06 34 falan okuması kolay yani.. ama dediğim gibi belki istanbulda yaşıyorum.. plaka bastırmak için ankaraya mı gelicem??
hocam sendn daha once 2 tane dıkdortgen bastrmştm,şmdı bana bı tane kare lazm..
34 DM 9263 aynı TR app olcak ve çıft muhurlu + koşesınde sıyah boya olmayck..
ugurcanlada konuşmştm ama msnde goremedm şmdı onu ondan adresı alıp hesabına 60 lıra yaratırrm adresımı falan ugurcana verrm o sana ulaştrr,şmdıden tşklr..
bişey sormak istiyorum, eldeki plakaların mühürü iptal edilmeden başka mühürlü plaka basılmıyor diyebiliyorum ama ? plaka gönderilmeyecek diyorsunuz ama çift mühürlü gönderiyorsunuz :D anlamadım gitti
yaa knka çomak sokmasana.. :D