allahh babanı yolda kıstırsak kanka bı gecsek vıdeo ceksek haberın yokken:D:D adam ateş etmesın arkamızdan :D:D
Printable View
kanka konuyu hiç etmeyelim sohbete geçelim
bu arada dün akşam eve giderken yanımdan bir geçişi var bildiğin yan yan girdi mahalleye :D
incredible muştu ile ceco denicekse arayın beni hd videonuz olsun sadece 70tl ahahah
Hulkla Ab yi istiyoruz hem kulaklarımızın pası silinsin hemde gözlerimiz Şenlensin:)
Yoksa Bu roll işini bırakıp Drag işine gerimi dönsek sanki daha çok katılım oluyordu..
senin bundanda haberin yoktur şimdi:D
http://img28.imageshack.us/img28/9740/dsdsp.jpg
Selımın aracının bır ıkı ısı var ondan sonra.
valla; m3 turbo, m5 turbo, golfvr6 turbo, e21 2.5 turbo... hepsi kuzu gibi yan yana yatıo alayının derdi aynı... hiç ayar yok, doktoru beklio :D
kaldıki bunlardan tahmini 1 i sadece hulkla yürür. diğerleri o setuplarda değil. biz mustafalan bitince geliriz ama kardeşim :D denerik yani, tabi yolda kırmazsak :D
kanka kalkacak kimseyi bulamadın mı halan
ab vtecle denensin:D bide evo motorlu 306 vardı oda olabilir :D
bide hpf m3 vardı aslında onunla denense ne olur cok merak ediyorum ?
HPF m3 ün debriyajı bitti geldigi zaman deniyecegiz zaten
1 2 hafta sürer
Ellerinize, emeğinize sağlık. Bu piyasada araba yapıp da sizin kadar hakkını veren yok. Çatır çatır deniyorsunuz maşallah. Kazasız belasız miniklers :)
seninlede güzel rakip olur gibim hocam..:)
denemeler yapılsada gözümüz gönlümüz açılsa :D Ab ile güzel olurdu hulk ..
böyle bir araca binmek isterdim fakat sağ koltukta öyle bir araçta korkabilirim heralde.bomboş düzlükte bile korkulur heralde alışmak lazım.maşallah
hayırlı uğurlu olsun