1000hp ne guzel kelımeymıs ne kadar kolay cıkyıor agızdan masallah. ınsallah olur mevlam da bıze nasıp ederse bızde ızlerız
Printable View
1000hp ne guzel kelımeymıs ne kadar kolay cıkyıor agızdan masallah. ınsallah olur mevlam da bıze nasıp ederse bızde ızlerız
Niye kırayım abi , işe giderken 1000 hp yi nerde kullanacaksın ki ? Yolda otobüsülerle rolling sarmaz hergün.
Araba dediğin sadece motoru ile değil , kullanımı ile de keyif vermeli.1000hp lik araba kullanıcam ,sağa sola hava atıcam diye sol bacağıma kramp girsin istemem istanbul trafiğinde.
Sonra yok e85'im bitmiş , metanol alsam , keşke işe özgünle gitsem, knock vuruyor olabilir şu an ,ohooo.Neymiş 20.000$ harcanmış , motorsiklet geçmiş. :D
1000hp makineyle kim 4te yerinde sayıyor?
ewettt ıste bekledıgım cumle gelmısss bu konuda mokoko
sen sar ben geliyorum :)
inandınmı sen :) bu söylediğine valla benim 1000 de 5000 de olsa ben kullanırım :) ite köpeğeede gazlarım :) artı onun orda EVc die bi alet kullanıyorlar ahanda bildinmi :) yada basarsın switch e düşer beygirin 97 octanını alır gezersin :)
bu arada e85 in kk sana bişi olmasın :)
Adam gibi laf dinlersen hiçbişi olmaz sadece öküz olmamak lazım :)
her çekiş sisteminde çok zorlu makineler illa olacaktır geçilmesi cidden zor ama 1000hp 4 çeker makine diyip sarmıcana inanmak hayal olur öyle makine yaparsın arkadan itiş kimse yanına yanaşamaz öyle 4 çeker yaparsın her viteste sararsın kime göre neye göre:)
cekis sistemlerinin babasi rwd bence , drag olsun pist olsun drift olsun heryerde en iyisi . mesele gucu yere vermekte 1000 degil adamlar 5000hp yi sardirmadan yere aktarabiliyorlar bknz : topfuel araclar
adam dag bayir biniyo birakin gunlugu alin size 1000hp :D 8 ceker ama bu :D
neden kırdığın önemli ne lastik kullandın ne debriyaj var bunları sende biliyosun:) aman aman kırılmayan 9slerde koşan stilarda var stock transferi kıran stock evoda:)
ole deme 1000 var 1000 var :D
M3 var M3 var - typer var typer var ( hemen kutsal konumuza dondıreyım konuyu):):):)
Olm söyleyin o zaman ya , zor değil.Bana şu adam işe şu arabayla gidiyor diyin :)
gri supra hayet güzel 15 bindir kullanıo sorunsuz msupra var msky var açılmadan yürüyen S2000 turbo var 640 Whp mi neydi ensn gerçi yanlışvites atınca 50 beygirde olan kırılır ama olur okadar :)
gerçi suprayı ben kullanıom genelde ama olur okadar ewe mewe gidiom çok zevkli lan Nosta sıkıom arada :AHAAHAH
1000 ( yazıyla bin ) beygir Öz :)
900Whp 1000 üstü eder mustaafa bence iddasına girmeyelim onun dimi
msupra ölçülmedi belki güç olarak az çok bilyioruz seviyesini hergün işkence çekiyor sabah akşam kesicide noslu nossuz ne ısınması bekleniyo ne bieşy yapılıyor benzin ne var o belli değil maşallahı var halen herşeyi tertemiz bu yetmezmi:) en yakın örnek
+ msupranın yediği eziyeti kimse kimse cekmez insan bile, çalıştırıp nosla gidermi insan ayıptır ya :D
sen sus diamond star motors:D
one la ? what dedin gülüm
Bunlar Türkiyenin en hızlı araçları olabilir , ama hiçbirinin sahibi bunları günlük kullanmıyor.Bu araçların sahiplerinde mutlaka başka araçlarda var.Günlük kullanılacak araçlar değil.
15.000km yapmış motora rekor gözü ile bakan sensin be abi , ben daha ne diyeyim ki.
mustafa sen şakamısın ? 100 beygirden bahsetmiyoruz yada senin 200 Sx inden bahsetmiyoruz sen sanırsam yanladığın zaman 300 beygirle motorun kırılıcağını sanıyorsun onu 1 milyon kilometre götütürüm ama iş beygir yükseldikce değişir 15 bindir sürüyorlar dedim 15 bin gitti demedim msupra 32 bin km boyunca dewamlı nosla gezildi senin yaklaşık 200 bin ine esittir bunu herkese sorabilrsin günlük kullanmıo evet hergün çıkıo boluya kadar 250 ile gidip gelio gidip gelsene 30 bin KM üstünden inmeden dewamli sürermsin arabanı lütfen bolu tünelinde top speed felan dene görelim neymiş su sx leriniz
+ dier gittte sor supracılara amerikada kaç binde söküyorlar 200 beygir deil herifler 1500 beygirden bahsediyor yıpranma payını benden ii biliyorsundur metalin :)
Ama onunda 1000hp olup olmadığı belli değil diyorsun , ki sizin günlük araba anlayışınız haftada 1-2 kullanmak abi sanırım.
Herneyse , eğer 1000hp ise tamam sustum.Eğer başka arabası da yoksa ve hergünde onu kullanıyorsa.
Ama ben yine söylüyorum , 1000 hp lik bir araba günlük arabadan çok günlük işkencedir.
nasıl baktığına bağlı:) işkence oluşu :) böyle işkenceye can kurban
benim arabam 700 civariydı hergün kullanıyordum sıkıntım yokru dewamlida basardım
ayrıca tek arabamdı basınca biraz yakıyordu ama olsun
ayhan abi mzsky ı hergün işine giderken kullanıyor ayrıca