:D hayırlısı olsun
Printable View
Hayır arkadaşım yazabilir benim demek istediğim bakın adam gibi yine anlatıyorum:
Ergenekon ve balyozu düşünün: adamın teki bir mektup gönderdi hükümete dediki ben orduda görev yapan bir askerim ve durum böyle böyledir. Sonuç ne oldu kanıtlanmış bir belge bile olmadan gözaltılar oldu. Çünkü hukuken bu durum serbestti çünkü ortada Orduda çalıştığını belirten bir asker vardı.
O mektubu Ahmet yazsaydı kimse aldırış etmezdi. Şimdi ben Olgar olarak BMW şanzumanı kötü diyebilirim. Ama ben BMW çalışanıyım dediğim zaman olay değişiyor. Hukuken yasal değil bu. BMW ye işe girerken bir adama dışarıya bilgi çıkarmaması için bir ton şey imzalatıyorlar vs vs Hem kendini yakar hem forumu yakar.
Moderatörün biri demişki bu bizim derdimiz sanane. Bakın bu işin içindeyim yasaklamaların ne denli olduğunu iyi biliyorum bizde sözlük oluşumu içindeyiz biride ekşi sözlüğe kapatılması lazım demiş. Ekşi sözlük belki 20 kere kapatıldı hep karşı davalarla kazanılıp açıldı. Girsinde okusun adnan oktar kaç tane dava açtı kaç kere kapatıldı akp kaç tane dava açtı kaç kere kapatıldı açıldı.
Bu sanane diyen moderatörede diyorum ki yarın gidip bu konu ile ilgili BMW ye bir imza attırıp savcılığa bir dilekçe bıraksam bakın sadece dilekçe anında mahkeme kararı ile siteyi askıya alırlar. Site sahibi olan OZ` arkadaşa karar gönderilir ve itiraz hakkı sitede geçen bu üyenin gerçek iletişim bilgileri ve BMW de çalıştığına dahil kanıt ve üstünede iddiasının kanıtlamasını ister. OZ` bu bilgileri sunamazsa sitenin engeli açılmaz. Ama IP Adresi ve mail adresini paylaşmak zorundadır. Kullanıcının mesajı gönderdiği tarihleri vermek zorundadır ki engel açılsın.
Bu sefer iş techturkeyden çıkar ve bu mesajı yazan adamı ilgilendirir. BMW ile arasında problemi ya çözerler ya çözemezler.
Benim demem şu: Türkiyede kanunların nasıl yürüdüğünü bilmiyorsunuz. Bilen adama kulak verin benim sinirim o.
Ayrıyetten forumda bir ton mp3 paylaşılşıyor ki Müyap bi yakalasa bunları siteyi bir daha açılmamak üzere kapatır ve 50.000 TL de bunun cezası var. OZ` hiç bir açıklama yapamadan bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Eğer bize bişey olmaz diğe düşünüyosanız gelin 1 dilekçeyle neler olabileceğini görelim.
Ben sizi uyarıyorum ister uygulayın ister uygulamayın. Techturkeyin rakibi çok ufacık bir dilekçeye bakıyorlar yapmayın arkadaşlar.
ben normalinde sana çok detaylı bi cevap veriridim ama detaya inmiyorum şimdi
konu ile alakalı olarakda şu an m6 da kullanılan şanzumandan bmw da memnun değildi ve şu an yeni gelen tüm m serisi yada yeni versyon güçlü modellerinde bu şanzumanın çok daha gelişmiş yeni bi versyonunu kullanıyor .ben ve bu siteye üye olan 3 bmw satış danışmanı arkadaşlarımda inan burada yamansen e olduğumuzkadar müşterilerimizede dürüst davrandığımız için bizleri tercih ediyorlar sen rahat ol bmw böyle dürüst danışmanları bünyesinde barındırdığı için gurur duyuyordur kendisi ile ........
varsa oyle bir dilekce verebilicek kisi buyursun versin ....
sen anlamiyorsun hala , adam sanziman probleminden bahsetmis , sen adama hakaret etmissin vsvs ozur dilemen gerekirken hala sacma sapan bmw'yi savunuyorsun .
sana bisi solimmi istiosan ver o dilekceyi hic bisi olmaz . Turkiyede kanunlarin nasil yurudugunu cok iyi bilirim merak etme :)
sen bence garibandan ozrunu dile yazdiklarin icin bu konuda daha fazla uzamasin .
Ben söylediğim herşeyin arkasındayım. Hala inanmak istemiyorsun http://www.mu-yap.org/ şu siteyi bir inceleyip ceza alan insanlar ve siteler hakkında detaylı fikrin olabilir.
bence yaman E92 E93 m3 te güzel olur inan bence m6 yı ne biliyim sen daha iyi bilirisin... yeni nesil m3 cidden çok cici aklınd bulunsun diye söyledim..
Dedikleriniz dogru-dur/olabilir. affedersiniz de pire yi ayı yaptınız. Olayı çoook abarttınız.İyi niyetle yazıydı bence.6 kasa ne zaman gelir beni hiç ilgilendirmez ama bi personele bu şekilde hitap çok terbiyesizce .arabanın yenisinin ne zaman geliceğinden çok bilmeniz gereken konuşma tarzıdır .İşten çıkartma hakkını nereden buldunuz onu da anlamış değilim
BMW ye laf yok ulenn :D :D bakın 83 modelinin şanzumanı bile sorunsuz :hehe: ayda bir değiştiriyorum hauhauah
Arkadaş alani tehtit etmiş sitenizi kapatırım diye daha ötesi varmı.
Isin mi yok arkadasim, sacma sapan yok adam bisi dedi diye mahkeme falan konusuosun.
Ne alakasi war yane bunla.
Tamam anladik hukuktan anliosunda, Turkiyede yasiosun, kimse kimseyi bmwnin sanzimani kotu dedi die mahkemeye vericek hali yok.
Biraz sakinles, kendine gel.
O arkadas diger forumdan atılmıstı gecenlerde süresiz yıne boyle sacma sapan tehditler uzatmalar sonucunda burdada fazla kalmaz bu gidişle...biraz sakin ol dostum bir dünya laf ettiğin kişiyi azda olsa cokda olsa butun forum tanıyo rahat ol yani..
bu arada hayırlı olsun yeni araban kardeş arada kaynamasın
Yahu biz de subarunun 2.5 motoru peynir diyoruz, gc8'lerin şanzımanı beşpara etmez diyoruz, STi'ın amortisörü o kadar sert ki adama taş döktürür diyoruz, oldu baytur ve subaru bize dava açsın o zaman. Nerede yaşıyorsun Caesar sen?
Biraz sakin ol, burası BMW pervanesinin rüzgarında dönmüyor. Dünyanın en muhteşem en süper en mega arabasını da BMW yapmıyor. Fanatiklik yapmanın hiç manası yok.
Yaman bu arada sana da hayırlı olsun. Para var huzur var, güzel günlerde huzur ile kullanırsın inşallah yeni aracını...
O zaman sikayetvar.com sitesinin komple kapatılıp kurucularının müebbet yatması lazım
Orda firmalara ve sundukları hizmete biton laf söyleniyo şöyle kötü böyle kötü diye ki samsungla yaşadığım sorunda bende verdim veriştirdim 1gün sonra el pençe divan telefonla arayıp biton özür dilediler.
İsteyen istediği yorumu yapmakta özgür , kötü yorumdan kim neyi nasıl kapatıyo hayal dünyasında yaşama
Yediği yere s*çarsa o adamdan hayır gelmez?Bir firmada çalışan adam o firmanın kötü bir yanını şu gayriresmi ortamda söyleyemez mi?Resmi demiyorum farkındaysan sormuş birisi nasıldır diye cevap vermiş forum ortamında.Sen nasıl bu kadar ileri gidip hayır gelmez diye konuşabiliyorsun?Kişilik analizini mi yaptın?
bı ufak ıctım ama ceaserın kafayı yakalamıyorum...adam sureklı bu modda cok enteresan...
arkadaş arabayı aldığına göre konuyu kapatmanın zamanı gelmiş.. Ranthor nerdesin? :)
yook yaa kapanmasın.ben şimdi dışarı çıkıcam sabaha doğru geldiğimde okumak isitiorum (=kitlense bile silinmesin...
Bıktım lan şu topicte gerginlik çıkmasından başlayacam BMW'ye de m6 ya da
@Ceasar, sadece bir şey söyleyecem konuya bugün yeni dahil oluyorum, kimse yoğurdum ekşi demez ama bu arabayı satan adam bir şey anlatıyorsa saygıyla dinlemek gerekir. Sen karşındakinin görüşünü dinlemek bir yana, kendi düşüncelerini empoze etmeye çalışıyorsun ama bunu yaparken insanları rencide ettiğini fark etmiyorsun gördüğüm kadarıyla ;)
Yaman neye karar verdin bir de onu söyleseydin :)
:) tünayım, biara görüşelim kardeşim :heyoo: buarada smg3 problemini bizzat m5de yaşadım yaşadık yaşattık fakat öyle çok çok ciddi sıkıntılar değildi ama yinede insanın canını sıkıyor. m6 alan yada alıcak olan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun yıllarca binilecek son derece tarz gercek bir spor araç.
hayırlı olsun aracın..Allah kaza bela vermesin..
nerelere gelmiş topik :)
Yaman Hayırlı olsun..
Ceasar gliba hayal aleminde yaşıyor diyecek hiç birşey yok.
O arkadaş geçen 3.30 konusundada öyle sinir yaptı..
İlk mesajları sinirli son mesajlara doğru duruluyor genelde..