çok çok geçmiş olsun. babanızın sağlıgına kavuştuguna sevindim...
Printable View
çok çok geçmiş olsun. babanızın sağlıgına kavuştuguna sevindim...
çok geçmiş olsun kardeş..
Geçmiş olsun .
Geçmiş olsun...
Öncelikle geçmiş olsun..
Dediğin gibi ilk yardım ve acil yardım gibi müdahaleleri bilmemiz lazım fakat insanın bi yakını olunca ve ona müdahale yapması gerekiyorsa inanın eli ayağı dolanıyor ne yapacağını bilemiyor aklında bütün herşey bir anda toz olup gidiyor başıma gelen bişe bu söylediklerim
not:mesleğim A.T.T(Acil Tıp Teknisyeni)
geçmiş olsun
Geçmiş olsun , özel saglık sigortaları gercekten iyi oluyor.
Ya cok komik bir para ödüyorsunuz , yada hic odemiyorsunuz.
emre tekrar geçmiş olsun kardeşim
ne günler atlattınız Râbbim güsel eyledi doktorlar aracı oldu Maşallah
sigarada içmemek lazım
çok geçmiş olsun çok iyi bir noktaya değinmişsiniz
Gecmis olsun,guzel konu yuregine saglik.Tekrardan gecmis olsun.
emrecim cok gecmis olsun. babana da allah şifa vermiş, ailecek size güç vermiş. cenab-ı rabbime şükürler olsun her sağlıkla aldığımız nefes için.
cok geçmiş olsun.
Öncelikle çok geçmiş olsun..İmkanı olan için özel sigorta çok önemli,ve gerçekten mümkün olduğunca konusunda uzman,deneyimli doktorlara ve hastanelere gitmeye çalışın..
çok çok geçmiş olsun... ayrıca çok teşekkürler, özel sağlık sigortasının önemini belirttiğin için..
Çok geçmiş olsun öncelikle..evet acil müdahale tekniklerini bilmek lazım ama o an ki psikoloji buna el verir mi o da var o panik o şok..Özel sağlık sigortası gerçekten gerekli.
Geçmiş olsun..
Allah daha beterinden korusun Emre abi:o
çok büyük geçmiş olsun gerçekten çok haklısın benim sigortam olmasına rağamen + herzaman ozel sağlık sigortası yapıyorum kendime insanlık hali ;)