geçmiş olsun büyük bşy çıkmaz umarım her nekadar benzinci karşılıycak olsada
Printable View
geçmiş olsun büyük bşy çıkmaz umarım her nekadar benzinci karşılıycak olsada
En iyisi depo dolana kadar (ya da aldığınız miktar kadar) işiniz bitene kadar aracın başından ayrılmamak.
Bu kadar uğraşmaktansa, 2 dakikamı arabanın başında geçirmeyi ve ondan sonra içeri girip ödeme yapmayı tercih ediyorum.
Geçmiş olsun bu arada.
iki dakka su dokmeye gelmedi arabayi s...ti lavuk ya off...uyku uyuyamiyorum yarin servisten cikarmi cikmazmi diye... cikar dedilerde uyku tutmuyo sabah 8 de acilir acilmaz gidicem
gçmiş olsun pompacılara guven olmuyor cok kavga ettım adam 25 tl 95 oktan dıyorum bana 107 tl dolduryor ..dıyorum kım sana bukadar koy dedı..koydum bıkere dıyor.ve encok kıl oldugum pompayla elelrıyle oynuyoalr ulan zaten otomatık doldurcak ne hava basıyosun elınle
Yakın bir arkadaşımın aracına yine opette benzin yerine mazot koymuşlardı.Oda aynı sizin gibi bir süre sonra yolda kaldı falan.
Aracı yapıldı opet tarafından,şu an herhangi bir sıkıntısı yok aracın.
Uğraşırım derseniz dava açın;arkadaşım mahkemeye verdi şikayetçi oldu tazminat davası açtı.
Yapılan kabul edilemeyecek bir hata.
Geçmiş olsun.
yok davaya gerek yok bizim salih abileri getirdim boyle boyle dedik adamlar davaci olmayin dedi biz oderiz dedi tamam dedik :D
Bizimkinede Koymuşlardı Araba Daha Seri Oldu :D
arkadaşlar üsluba dikkat edelim küfür yok
siz siz olun benzin yada mazot aldıgınızda fiş almayı sakın unutmayın. bu tarz durumlarda elinizde kanıt oluyor. Fiş olmadıgında kabul etmeyebiliyorlar.bu arada gecms olsun kardes.
aynı şekilde bizim arkadaşın dobloya da mazot yerine benzin koydular opetten, yaklaşık 700m sonra durduk araç 3000 devri geçmiyordu zaten yürürken tekleme yapmadı ama devirlenmedide. servisi çağırdık gece vakti arabayı çekmediler aksine olduğu yerde kaldırıp depoyu ve yolu temizledi , pompayı olduğu yerde değiştirdi 4 saatlik macera sonucunda o günden sonra sağlıklı şekildede kullanıldı araç sıkıntısız biçimde :)
benımde bı kere basıma geldı 2 litre bensın koymuslardı farkettım durdurdu pompayı daha sonra servısı aradım fulle depoyu dedı bısı olmaz o sekılde yapmıstık uzerıne mazot aldım az mıktar oldugu ıcın karıstı etkısı olmadı araca tekleme vs o sekılde kurtarmıstık olayı yok yere ugrastırıyolar ıste
böyle durumların önüne geçmek için mümkün olduğunca aynı istasyondan benzin almaya bakın bence ben öyle yapıyorum adamlar beni tanıyor biliyor
Benim fiesta eskiden bizdeyken benzin koymuşlardı. Depoyu komple boşaltıp depo içini temizleyip mazot koymuştuk tekrar. Benzinci mazotu karşılamıştı bir sorun olmamıştı. Bence kalıcı bi sorun olmaz.
geçmiş olsun kötü bir durum gerçekten :(
Hiç kafanıza takılmasın, bizim motorlar sağlam, pompalar sağlam. Müşterilerimizin çok başına geliyor, birkısmı araçta problem olduğunu düşünüp o şekilde servise araç yürüyerek bile geliyor tabi kapıdan girdiğinde gelen benzin kokusundan problem ortaya çıkıyor :) depo temizlenir mazot filtresi değişir %99 başka bir problem olmaz. İçiniz rahat olsun.
Bütün benzin istasyonları bu tür sorunlar için sorumluluk sigortası yaptırıyorlar. Hasarın hepsi karşılanır. Geçmiş olsun..
seviste çalışırken çok kere başımıza gelen olay pompa depo ve hortumlar degiştimi bi problem olmaz bazıları sanşlı oluyodu direk koyuluken fark ediyodu o zamanda sadece depoyu değiştiriyoduk