Güzel bişeye benziyor hadi hayırlısı :)
Printable View
Güzel bişeye benziyor hadi hayırlısı :)
Harika bir otomobil olmuş bence.İç-dış tasarım motor seçenekleri v.s çok iyi harbiden..Fiyatlarıda kanımca Lancia Delta ile üç aşşağı beş yukarı aynı olur diye düşünüyorum..:):)
Çok güzel ve agresif duruyor.Makul fiyatlarla satışa sunulur umarım.
Konuya girdiğim anı şöyle tarif edebilirim:
-Yinemi yeni mod...Ohşşşşşşşşşşşşşşşş
okadar beğendim yani :D
ön taraf çok eblek mito gibi aynı ,arka süper olmuş mito almaktan eblek ne olduğu belli olmayan maço tavır vermeyen bakışlar yüzünden vazgeçtim bunda da aynısı var motor seçenekleri güzel yüksek fiyat dan tr ye girer tutulmazsa düşer mito gibi aynı
Arka taraf sanki yeni imrezaya çok benziyor stoplar felan...
Çok haklısınız. Giulietta ve Mito'nun agresif bakışları olmadığından dünyadaki çoğu Alfista bu Alfa'ları topa tuttular. Ancak euro n-cap yaya güvenliğinden artık yüksek yıldızlar alabilmek iki yanda geriye doğru uzanan farlar ve kısa kaput-büyük tamponlar artık şart. Özlediğimiz küçük agresif bakışlı farları artık malesef yüksek segment araçlarda görebileceğiz.
156 mk2 gitti alfa benm gözümde bitti...fiat ın bozuk politikası yüzünden ne lancia ne alfa bulundurdukları ruhu gösteremiyor...deltayı kaç ay bekledim ama geleni görüdünüz sonuç ortada bu da farklı olmucak...fiyat olarakta delta yla aynı olur ama o paralara mis gibi e90 alınır rahat edilir ;)
alfa nın yeni arabaları pahalı olur bence 65 70 civarı fiyat çekicekler buna
Aynen doğru söylüyorsun. Yayalara çarpınca onlara hasar vermesi istendiği için koca koca tamponlar minnacık kaputlar ve bir sürü şey yapıyorlar artık. EP2 ve EP3 vede son kasa Leon ile mankene çarpma testi yapmıştı TopGear yada FiftyGear. Tabi sonra birde SUV'ler ile. :D
Tüm otomobiller birbirlerine benzemeye başladı bu yüzden :D
görüntü süper
Bende beğendim tasarım güzel olmuş:icon_tup: en kısa zaman'da gelir umarım.:)