Kesinlikle BMW :D
Printable View
Kesinlikle BMW :D
bu tencere janlar bir tek bmw araçlara yakışıyor.ince yanak..tek bu araçlara gidiyor.keske e36 compactlarında içi bunla bir olsa..idi..
Bu almanla bu fransız arasında alman derdim...
Tİ tutulmayan kasa olarak bilinir ama bmw ye binmek ile pug a binmek arasında bir sınıf farkı olduğu aşikar bir sonuçtur...
compact yerine ci de düşüne bilirsin ama emin ol çok keyifli araba gtı dan daha keyifli
ya tabiki bmw ile peugeot binmek arasındaki fark gibide gözüksede, 306 veya 106 gti a binmek birçok bmwden hele hele e 36 kompakttan çok daha güzel bir his uyandırıyor orası aşikar... birde emin değilim ama e36 kompaktların arka yürüyen aksamı e30larla aynı diye biliyorum konforu ci yada sedan e36 lara göre daha düşük...
keyif arabası olarak 2. araç olarak alıyorum demişsin satma derdin pek olmayacak gibi temiz bir 323ti fena olmaz :icon_tup:
aracın markası ne BMW demek var...
bir de PEjo demek var ....
ikinci el piyasası yürüyeni olarak bakmıyorum şu an olaya ama gerçek bu ;)
Evet bencede aynı düşüncedeyim. Ama o kompakktt için geçerli değil. Hatuna diyosun
- Arabamla götüreyim.
- Aaa. Araban mı var ne marka?
- Kih kih kih (gülüşme) Bee Mee Vee
- Ooooo götürürmüsün gerçekten.
Sonra kapıya çıkılır kumandaya basılıp dörtlüleri yanan arabaya dönülünce kızın suratı düşer. :D Sen buna Bee Mee Vee mi diyorsun. Arkadan kazalı 3 serisi coupeleri toplayıp kompakt yapıyorlarmış duymadın mı der taksiye biner gider.
Resimdeki lacivert compact'ı alacaksan direk bmw derim :D
bmw fanıyımdır aslında ama çocukluğumdan beride 306 gti'a karşı bir zaafım var,herşeyiyle spor bir otomobil.
Ufak tefek dokunuşlar ilede müthiş olabiliyor.
bu iki araç arasında bmw'yi seçseydim tek sebebi alman olduğu için olurdu.
Son olarak 306 diyorum :)
guzel fantezi :) var arkadasimda m teknik beyaz compact pek oyle olmuyor :)
pejo versiyonuda heralde:
Arabamla götüreyim.
- Aaa. Araban mı var ne marka?
-pejom var gti hemde kih kih kih
-yok saol benim kalkmam lazim ,sen git makas at egzoz patlat...
pejoyu severim ama maalesef bu sekilde imaji...bmwlerdede kasalar eskidikce cakallasma orani artiyor maalesef :o
hondam var diyince ne tepki veriyo kızlar
kesinlikle BMW diyorum piyasada çok fazla olmaması bir taraftanda artı bence farklı olmak iyidir:)
Gazlamak istiyorsan 306 yanlamak istiyorsan 323
amma alemsiniz.:D:D:D
aslında o durumda olsam bmw demem diyemem.bmw dicem üzerine 2kasa yenisi çıkmış..bir bmw..adı yok..peugeot diyince..yi..bırak anaktarı yeter..cocukken..dikkatimi çekerdi.:)
Evet aynen o tepkiyi verebilir kız. Ama emin ol pejom var diyen kih kih gülmez. Çünkü bilirki Pejo kız toplamak ile ünlü bir araç değil. Herkez çapını bilir. Bring More Women diye açamıyoruz markamızı. Ama gidipte compact sahibi olupta gerine gerine arabam Bee Mee Vee hayatta demem. Diyeceğim şu olur. Ayağımı yerden kesiyo işte. :D Ama GTI sahibi olunca kızlara değil gıcıklık olsun diye diğer araç sahiplerine ki çoğu bmw sahibide buna dahil. GTI sahibiyim derim. :D
323 bencede..
bmw arkadan itiş zevki güzel ama kocaman tır direksiyonundan bozma bir direksiyonu vede yakışmayan bir iç tasarıma sahip.
306 önden ceker ve bmw ye nazaran daha hoş bir kokpit tasarımına sahip hb.
bnde karar vermekte zorlanırdım ama emin ol ikiside aklımın ucundan bile geçirmezdim.bu bnzin fiyatları varken yuksek hacimli araç almak mantıklı gelmiyor.
Muhabbetin içine kız girdi,gayet güzel ilerleyen konu amacından saptı :D
Ben başlatmadım. Söz hakkı doğru cevap verdim. :D
konuya hondamı soksak ne:hahaha:
herneyse;
aracı 2. araç olarak kullanıcaksan ve pek satmaya niyetli değilsen maddi olarak azda olsa rahatsan bence farklı ol ve 323 ile bi ilişki içine gir en azından çoğu kişinin tadına bakamadığı bi aracın Ruhsat ve Sol koltuk sahibi ol:icon_tup:
306 her zaman kullanılır. Bu arada kokpit falan filan birileri bmw ninki pugdan daha kötü demiş.. Kötü Bmw pug tan.. kötü Bmw torpidosu:beuj:
cok sukur bi kompleksim yok brings more woman vs. demiyorum kaliteyi seviyorum sadece :) ki 12 yillik bi bmw ilede gosteris yapmaya calismak bence ahmaklik olur :)
ayrica dogru soyluyorsun bende once bi giciklanirdim birisi gti sahibiyim dese,trafikte 1.motorcular 2.gti vts ler en cok rahatsiz eden tipler
Gerçekten çok haklısın. Bazı noktalarda aynı düşünüyor olmamız gerçekten güzel. Senin gıcıklık sebebinde aynı mı bilmiyorum. Ancak altında aracın markası BMW olunca insanlar kendilerini spor araçlara biniyor uçuyor kaçıyor sanıyor. Bazı yüksek hacimli (2.8-3.0 gibi) modeller yada M serileri hariç tabi çok büyük yanılgıları oluyor. Sonra GTI-VTI-VTS-RS vs.vs. sahiplerine illaki gıcık oluyor. Bazıları kuyruk acısı gibi tabirler kullanıyor ama ben o tarz ithamları sevmiyorum. Kaba geliyor. Çünkü kendimi onlarına yerine koyuyorum. Bende gıcık olurdum.
205gti'la dedigin gibi olmadi pek ama videosu yok ,anladigim kadariyla bmw'lerle pek ilgin yok :) vti isin icine girince aklima su konu geldi...
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=47908
http://www.facebook.com/video/video.php?v=320417317469
gercekten cok kiskaniyorum gti segmentindeki araclari cok kuyruk acim var :)
ama dedigin gibi tiplerde yok degil 316ya binip m3lenmis zanneden kendini :)
Niçin kıskanıcaksın canım. BeMeWe sahibisin. Gerektiği gibi kullan. He dersen hem hızlı olayım hem BMW süreyim ozaman zaten biliyorsun yapman gerekeni. Ya hacimli alıcan, Ya M alıcan, Ya şu anki baya bir para harcıyacaksın. Neyse konuyu çok uzattım kendi adıma. Tekrarlamakta fayda görüyorum. Üvey evlat görünümlü bana göre hilkat garibasi E36 kompat alıcağına 306gti al. Madem ama performans kullanımı keyif aracı şeklide keyif versin.
bmw lerin iç tasarımı bana göre deil e30 alıcaktım ıykıde almamısım dedım ef cıvıce bınerken sımdı e36 alıcaktım ıykı ek almısım dıyorum ve torpıdolarını dıreksıyonlarını begenmıyorum hele bıde pati çekemeyen motorluysa hiç çekiliciek bir araba deil bmw.(m ler ve emsalleri hariç. onlar hiç deilse o torpidoyu motor sesi ve gücüyle yeterince güzelleştiryor.)
bnce pugun içi e36 ya göre daha mantıklı her neyse ne ya.
motor gücü olarak her ıkısıde cok guzel motora sahip iki araç aralarında karar vermek zor olmasa gerek bırı onden ceker bırı arkadan iter dıe bak olaya ama bmw alırsanda klasık bmw cıler gıbı nıye aldın bunu dedıklernde yanlamak ıcın deme.kolay gelsın.
ya arkadaşlar kusura bakmayın hiçbir kompaktlı kardeşim yanlış anlamasın ama, bmw var bide kompakt var... e46 kompaktta bmw den eser taşımaz eğer m teknik olmazsa... arkadan itişin bir cazibesi elbet var ama ben peugeot ne kadar seversem bmw yi 2 kat seviyorum lakin bunların içersinde kompaktlar yok...
BMW leri severim ama Compact deyince dururum...eğerki e36 320 323 ci dersen kesinlikle BMW derim ama sonuna bide Compact eklenirse hiç düşünmeden GTI derdim ben...
sürüş zevki motor gücü yakıt parça alım satım vsvs düşünmeden sadece kasa yapısı olarak değerlendirdim....
performans olarak bmw derım...compactların yol tutusu sedanlara gore daha ıyıdır...yakıt sarfıyatı uzun ve sabıt hızlarda gayet makuldur...sehır ıcı kullanımda durum degısır bıraz...compactlarda kullanılan motor m52 dır...emısyon degerlerı yusunden aracın emme portları kucultmus eger bır oncekı versıyon olan m50 emme manıfoldunu gaz kelebegını benzın regulatorunu yanı komple set halınde degısırsenız ...headers egzos fıltre ve yazılımla 210 hp ye kadar yolu var artı olarak kılo avantajı ıle performanslı bır arac olur...ama performans ıkıncı planda ıse dıs gorunus acısından pefo daha hoc gorunuyor ...aracın ıc tarafına gelınce bence ıkısınıde gıdıp ıcıne oturmanız ve kararı kendınız vermenız...koltuklar derı recaro m technıc olan compact cok hosunuza gıdıcektır...yok ıse pejoyu tercıh edersınız...
http://img35.imageshack.us/img35/3508/59590577.jpg
allah aşkına şu güzellikle 306 bir tutulabilirmi ya :rolleyes:
ama ikiside bambaşka araçlar aslında konu senin ne istediğin yanlamak yada gazlamak hangisi compact ufak gıdıklamalarla tarkan abininde dediği gibi 200 lere ulaşabiliyo ama yetmez bana dersen aşırı beslemeye geçip güzel işçilik kaliteli parça ve para doğru orantısıyla 300+ hp lere müsait bi makine tavsiyem compact olur ama karar yinede sizin...:rolleyes: