Tr de gördüyseniz daha önce lacoste tr ye getirmiştir .Büyük ihtimalle.Gidip bir lacoste a gösterirseniz .Size yardımcı olacaklarını tahmin ediyorum
Burada lacosteler 30-100 arasi...Tr;de dunyanin parasini bayilmayin Amerika;da satis yapan herhangibiryerden siparis verin kargo dahil TR'de alacaginizdan daha ucuza gelir...Sadece ayakkabi icin degil abercrombie, hollister fln dunyanin heryerine kargo yapiyor.Ozellikle hollister de bu aralar super indirimler var ilgilenenler kacirmasin.
karumda dukkanım var ank da bana pm atarsanız sıze resım ve numara konusunda arkadaslara sorup yardımcı olurum.cakma ama guzel kalıtelıdır.
biz ny dan urun getırıyoruz fakat ıtalyan amerıkada pahalı bıraz.onda ıtalyana gırmıyoruz
bunu bulabilecek olan var mi? model adi kod numarasi falan? gerci anasinin nikahini istiyolardir da yine de bilmekte fayda var belli olmaz
![]()
Ayakkabıya kadar bulundu dou abi daha ne olsun![]()
D&G cok çeşit ayakkabı var hem caddede hem istinye parkta.. İstedigim iki ayakkabıyıda tam numarasına kadar buldum ilk defa ayakkabıda o kadar şanslıydım..
Jag club ta aldım italyansız olanlarından ama.. Bence italyan bayraklı olanlar çok mantar kendi görüşüm.. Kemal Tanca falan herkes yaptı hatta bugun kadıkoyde sokak arası kunduracıda gordum35 lira falandı...
Jag club saglam dedı bişi olmaz abi 3 yıl garanti bilmem ne dedi ama 3-5 kere giydim taban derisindeki jag club amblemi sokuldu 3-5 giyip cıkarmada.. Goturucem yapsınlar madem garantili...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)