bavulda eroin vb, silah, patlayıcı madde hariç herşeki sokabilirsin bavula sığdıkça sıkıntı olmaz........ amerika çıkşında uçakta bir teklike yaratırmı diey bakıyorlar, tr girişinde ise pasaport vs tamam :icon_tup: ben neler soktum beaaa :D
Printable View
bavulda eroin vb, silah, patlayıcı madde hariç herşeki sokabilirsin bavula sığdıkça sıkıntı olmaz........ amerika çıkşında uçakta bir teklike yaratırmı diey bakıyorlar, tr girişinde ise pasaport vs tamam :icon_tup: ben neler soktum beaaa :D
hic bisi olmaz , bavuluna koysun getirsin . toplam bagaj agirligini gecmedigi surece extra maliyetide olmaz .
kargoya verirse takılma riski var hatta büyük ihtimalle takılacaktır ama yanında getirirse hiç bir problem olmaz ;)
yücel gün ışığı gibisin kanka yıne aydınlattın ortalığı :D :D
hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, koca masaüstünü nasıl yanıma alırım diye düşünüyordu arkadaş, bende kutularını at gitsin koltuk altına al gel dedim :) küçük parçalarıda (klavye, mouse, kablo vs vs) cantasına koyacak... bakalım hayırlısı. Türk olsaydı hertürlü bişekilde getirirdi bilgisayarı bu kadar uğraştırmazdı :)