İkinci el otomobil pazarında perte çıkması gereken araçların resmi kayıtlardan düşülmemesi nedeniyle satılabilmesini engelleyecek düzenlemeye gidiliyor..
http://ekonomi.haberturk.com/otomoti...-satilamayacak
İkinci el otomobil pazarında perte çıkması gereken araçların resmi kayıtlardan düşülmemesi nedeniyle satılabilmesini engelleyecek düzenlemeye gidiliyor..
http://ekonomi.haberturk.com/otomoti...-satilamayacak
Çok güzel bir karar çok insan madur oluyordu harika hemde bayıldım ben
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
bencede yerinde bir karar olmuş hiç değilse çoğu kişi mağdur olmayacak, ayrıca çıkma parçalar çoğalır![]()
güzel bir haber,umarım bir an önce uygulamaya geçerler...işten anlamayan günahsız insanların işine çok yarar...ee çıkma parça olayıda işin bizler için olan cabası![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
gayet güzel bir karar.. ama bizim insanlarımız, sanayicilerimiz yine bir yolunu bulacaktır.
(bkz. rüşvet )
güzel bir karar gerçekten
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Çok iyi bi haber.![]()
mutlaka iyi olcaktırda, yazık gunah ya bazı arabalar da bosuna kesilecek o zaman.. en azından satısı yapılırken haber verilmesi zorunlu olsun..
cin olmadan adam çarpmaya çalışan deynekci tipli pertcilere bir çözüm olur umarım![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
2 airbag actımı pert araba zaten kayda değer bır cıkma parca piyasası olusur ama %80 i sıradan araclar olacak benım ısıme yaramaz![]()
Pertcilere çözüm getirir orası ayrı.
Lakin arabanın hasarında adam gibi exper adam gibi tutanak lazım.
Kapılarından darbeli camı farı kırılmış tamponu çatlamış arabaları perte ayırıyorlar niye Kapı dıştan hasarlı adam komple dolu kapı fiyatı çıkartıyor servisten 1 liralık masraf 10 lira gözüküyor. Dolu kapı dediğim içi dışı vs.vs. full .
Adam gibi hasar testipi yapılırsa gözümüz gibi sevdiğimiz araçlar perte ayrılmaz tamir edilir yine bineriz.
Bakın EDS maşallah mis gibi oldu ve ahım şahımda bi operasyon geçirmedi pertti sözde.
Servis,işçilik ve yedek parça fiyatları sağ olsun.
walla kım yapıyosa helal olsun yerinde bir karar abi çıkma parça bari artar geçen gun bir vtı grank için göbeğimiz çatladı. paramızla satın alamadık bukadar önemli olacağını bilsem alır eve koyardım 2-3 adet yawaltından pahalı valla
)))
pert vtec ler toplanmayacaksa neslı tukenecek ee ozaman hazır olun 25-30 arası vti ların piyasası artık perten toplama olmayanların ehehehhe![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)