benim externallerde sana kurban olsun emi :D
Printable View
benim externallerde sana kurban olsun emi :D
Geçmiş olsun Koray acil şifalar.
ooo çıktın mı hacı iyi bak kendine ani hareketlerden kaçın :D
çok geçmiş koray..
akşam çok içesim var..:)
kanka sorunun yok sanıraam şuan iyisindir umarım.
:) korayım çok geçmiş olsun :)
Terbiyesiz herif :D gel Vodka var :D
Abi ağrı var fazlasıyla ama oda geçer dedi doktor p.tesiye kadar. Aman ağrısın ben razıyım his kaybı olduğu zamanları düşündükçe bol bol ağrısın diyorum :)
Saolasın Erhan abim :)
iyi yaa geçmiş olsun tekrardan üzüldüm adına ama iyileştigin içinde sevindim..:)
Geçmiş olsun Koray abi :)
geçmiş olsun...
Abi çok geçmiş olsun.......
Gemiş olsun Koray...
Bizzat telefon açarak şifahen konuşmak istedim..0538 nolu numarayı aramıştım...Tel hattını değiştirmişsin,kullanılmıyor...Bilgine..
Acil şifalar dilerim..
Abicim çok geçmiş olsun, varsa İzmir'den istediğin bir telefona bakar.
Manisa'dan mesir macunu gönderelim, 2 günde ayağa kaldırır :P
Çok teşekkür ederim dostlar :) Demir abi numaram değişti Pm atıyorum yenisini
Gecmıs olsun acıl sıfalar dılerım ...
ya adamın yanına ne zaman gidecem desem kel bi haltlar karıştırıyo gidemiyorum :D :D
olum hastaneye gidelim dedik kelle adam işten erken çıkıp kendisi gitmiş akşam adamı bekliyorum kanka ben gittim diyor
dün akşam 18:50 de konuştum hanımı bıraktım geliyorum nerdesin diye arıyorum xxx deyim gel diyo 19:30 da arıyorum kafa 15 milyon almış bi şişe votka dibine kadar gömmüş yarım saatte :( bide onla uğraştım valla tek gidecem artık :D
uyar bana :D
çok geçmiş olsun
Teşekkürler :)
Gelin lan gelin daralıyorum evde gündüz zaten :D
arabada hala votka var koray gelim mi hahahah :D
muştu kafam hala guzel lan :D
hayvan herif aç karna sek absoliti gömmüş 1 şişe yarım saat olmadan pert olmuş huahauha
kütahya porselenden tuzluk aldım ona cinsel hayatı bi nebze kurtarır :hehe:
kanka birde face e ameliyatlı yerini koymuş ben bunu belki cisel hayatını şenlendirmek için birşey yağmış olabilirmi ona yordum :D
nası rahatlattım seni :hehe:
abi gecmis olsun.bende kibrisa gelicen diye bekliyordum :) en kisa surede iyilesirsin insallah..