Allah rahmet eylesin.
Printable View
Allah rahmet eylesin.
çok uzuldum allah rahmet eylesın :(
Allah rahmet eylesin yoğun bakımdaki arkadaşımızada acil şifalar versin
Çok sık kullandığım bi metro yolu ama inanılmaz kazalar atlatılıyor.Tramway gecçisinde yola atlayanlarmı dersin,karşıdan karşıya gecmeye calısan arabalarmı dersin.Tramwayın araba gibi fren yaptığı nerden görülmüş yolunda giderken?
Allah rahmet eylesin cok zor bi durum gercekten..
herkeze tek tek teşekkür ediyorum. Şimdi hastaneye gidiyorum. Umarım durumu iyidir. Öyle bişeyki , tramway yoluyla okul çıkışının arasında 10 metre gibi bi mesafe war. Çok kötü bi durum gerçekten , Gece uyuyamadım :S
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
hergun en az 2 kere o yolu kullanıyorum az oncede ordan gectim okulun onunu trafiğe kapatmıslar aileler ve ogrenciler eğlem yapıyorlardı
cok uzucu bir durum insan sucu kime atacağınıda sasırıyor olenlere allah rahmet etsin...
Allah acil şifa versin..Ölenlerinde ailelerine sabır versin.
Çok üzücü bir durum :( Allah rahmet eylesin , geride kalanlara da sabır versin..
ölenlerden Biri Burda Bi öğretmenimizin Yeğeniymiş,Çok üzüldüm yaa.Allah rahmet eylesin.
allah sag olana acil sifa versin olenlerin mekani cennet olsun
Ölenlere Allahtan Rahmet, Yaralıya Acil Şifa Diliyorum.
arkadaşlar malesef buket kardeşimiz beyin ölümünü gerçekleştirmiş :S Yaşasa bile konuşamıcakmıs. Tekerli sandalye ile yaşıcakmış... Allah ailesine sabır versin. Allah rahmet etsin.
Büyük geçmiş olsun.
Allah rahmet eylesin...
Offf haberlerde görüyorum çook acı beee :( ALLAH bu tür acıları kimseye tattırmasın :(:((
Allah rahmet eylesin vefat edenlere, diğer arkadasada acil şifalar versin inşallah.
allah rahtmet eylesin çok çok kötü :(
Allah rahmet eylesin.
yaralıya acil şifa versin..