ya bu yasaları sarhoşken felanmı çıkarıyo bunlar nekadar alakasız şey varsa gündemde
Printable View
ya bu yasaları sarhoşken felanmı çıkarıyo bunlar nekadar alakasız şey varsa gündemde
zaten havalarından geçilmiyo, kasabanın şerifi gibi gezerler artık,
herif 10 hafta eğitim aldı diye beni yolda durdurup evrak kontrol edecek , bagaja bakacak ,, varmı böyle birşey ??
Bende gider 10 hafta eğitim alırım okulu bırakır rüşvetten köşe olurum :D
güwenlik şirketi kurmak lazım
ya bis.k.tr.n ya bu ne sacmaladılar artık ııce... elın manyaa 2 3 hafta kural orendı dıye arac kontrol etcekte zart zurt. kım belırlıcek o gorev yerını onların... poff... yakında ceza kesmeye yetkılıde yaparlar.
özel güvenliklerin trafikte olması bnm açımdan iyi ama inş eğitimleri ve denetlemesi güzel olur
umrumda olmaz
.......... basini durdursun ozel guvenlik :)
yok artık zaten alayına kılım. Kendilerini teksas şerifi sanıyorlar hepsi bir havalarda çok dayak yerler
1 diş kırmışlığım var paladyumun girişinde tam hamle yaptı bagajı açmak için içeriden bi bastım ağzına patladı 2 dişi kırıldı 1 hafta uğrastım ahahaha 1 leş yeter bana :) gelsin arasın evraklarımı şimdi
ahaha ATLI güvenlik onada bir makas sallarım :D güvenliğin pohu neyki arabama giricek
bi bu eksikti gereksiz saçma sapan işler dolu keko arama yapmaya kalkar çok kavga çıkıcak o zmn yakında millet döver bunları polis diyil bişey diyil
Polisin çok yetkisi varya güvenlikçilere yetki veriyolar.Yakında Ordunun yerine Security Özel Harekatta kurar bunlar.
bence ipleyen olmaz bunları kimse yannış anlamasında aramızda varsada
bu arada karar için küfür küfür küfür....:Deli:
Polıs dısında bı allahın kulu durdurumaz benı ezerım allahıma.
Ne dururum ne de belgelerimi veririm çok beklerler hahhahha