ya bu yasaları sarhoşken felanmı çıkarıyo bunlar nekadar alakasız şey varsa gündemde
zaten havalarından geçilmiyo, kasabanın şerifi gibi gezerler artık,
herif 10 hafta eğitim aldı diye beni yolda durdurup evrak kontrol edecek , bagaja bakacak ,, varmı böyle birşey ??
Grow up! this is just a car
ya bis.k.tr.n ya bu ne sacmaladılar artık ııce... elın manyaa 2 3 hafta kural orendı dıye arac kontrol etcekte zart zurt. kım belırlıcek o gorev yerını onların... poff... yakında ceza kesmeye yetkılıde yaparlar.
özel güvenliklerin trafikte olması bnm açımdan iyi ama inş eğitimleri ve denetlemesi güzel olur
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
.......... basini durdursun ozel guvenlik![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
yok artık zaten alayına kılım. Kendilerini teksas şerifi sanıyorlar hepsi bir havalarda çok dayak yerler
Samsa
1 diş kırmışlığım var paladyumun girişinde tam hamle yaptı bagajı açmak için içeriden bi bastım ağzına patladı 2 dişi kırıldı 1 hafta uğrastım ahahaha 1 leş yeter banagelsin arasın evraklarımı şimdi
bi bu eksikti gereksiz saçma sapan işler dolu keko arama yapmaya kalkar çok kavga çıkıcak o zmn yakında millet döver bunları polis diyil bişey diyil
Polisin çok yetkisi varya güvenlikçilere yetki veriyolar.Yakında Ordunun yerine Security Özel Harekatta kurar bunlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)