facebook sayfamda mat kırmızı Mercedez var..
Printable View
Mat kirmizi tabikide dicem seceneklerde gormedim:o secenekler arasinda mat beyaz(siyahin araca yakismayacagini dusunerek..) secenek disi mat kirmizi derim:)
bende mat kırmızı yapmak istedim ama henüz mat kırmızıyı Türkiye'ye sokamadık.
önümüzdeki aylarda MAT KIRMIZI, MAT MAVİ, MAT YEŞİL ve MAT GRİ getirmeyi planlıyoruz..
O zmn acele etmeyin madem mat gri geliyo,mat gri yapin derim ama genede 1.sirada mat kirmizi benim icin(araca gore yani):D
mat griyi bep beğenmedimde cuma yakın bi arkadasım golf ünü mat sarı(turuncuya kacıyor biraz) kaplattı siyah turuncu kombinesi yaptı gayet hos olmustu tavsiye ederim farklı bi mat
İlla ki mat renk olacaksa ve imkan varsa Mat Kırmızı ve ya mat mavi inanılmaz güzel oluyor bence:):)
mat siyah ve kırmızı döşeme derim.
bu arada piyasada çok mat siyah olsa ne olacak ki ? siz mat siyah seviyorsanız başkaları da sevdi ve yaptı diye yapmayacak mısınız ? piyasada tek olsun istiyorsanız çingene pembesi olsun o zaman :)
mat siyah güzel duruyor cidden yani dünyadaki tüm arabalar mat siyah olsa yine de yaptırırım.
mat sıyah + sıyah OZ ultraleggera :)
mat beyaz kapla gitsin hiç düşünme bile başka renk
bence farklı güzel bi renk olabilir , yeşilin mavinin sarının çok acayip renkleri var , yurtdışından araçlara bakıp fikir alınabilir..
bence civic e mat siyahında mat beyazında yakışıcağını sanmıyorum , mat kırmızı beklenip mat siyah jantlarla harika olur ama :D
mat beyaz derim yada mat kırmızı :D kararsız kaldım walla
levini beyaza boyarken verniği atmasammı diye düşünmedim değil, mat beyaz çok güzel olur bence.
mat beyaz+siyah ya da gunmetal dedikleri renkte bir jant tamamlayacaktır iç döşemede de bence turuncu siyah bir lamboda görmüştüm çok güzeldi ;)