herkesin aklına araba düşününce bmw mi geliyor
Printable View
herkesin aklına araba düşününce bmw mi geliyor
direk honda geldi aklıma bu iş birazda ortalıkta çok konuşulmasıyla ilgili olsa gerek konuların çoğu honda ile ilgili sitede
normal tabi herkesin aklına yer etmiş markalar var kim ne düşünüyor bunu ögrenmek amaç
audi.. :)
Bavarian Motor Works. :)
....bmw ....
önce bmw sonra honda
abi konuyla biraz alakalı aynen geçiriyorum buraya :D
Yol iki saat falan di
arabaya biraz basiyorum onume salak hollandalilar cikiyo
fitil ediyolar insani
en fazla 180 basabildim
Hollandadaki 30 yaşında kız arkdaşım 520si var mgörünümlü Almanyaya gittide h.sonu onu anlatıyor ben bişey demedim ne güldüm ya:cokgreen:
...bemeve...
Mitsubishi : )
Honda & japon
honda (hayat onda):)
Audi-Porsche
BMW Tabiki:)
Mercedes-Benz
+1
W124 kasa. :)
şimdi honda kullandığım için sanırım honda geliyor...
ama honda almadan önce;
http://listsoplenty.com/blog/wp-cont...2/BMW_logo.jpg
Araba diyince bu geliyor
http://www.ozgunresimler.com/data/me...at_arabasi.jpg
otomobil deyince de ilk Ford geldi, kullandığım araç olduğu için değil de sanırım ilk seri üretim otomobili yaptığı için ( Ford Model T )
aslında sorum kullandıgınız arabadan ötürü aklınıza gelen araba değil araba dendiğinde aklınıza gelen marka
aston martin..
belkide almak istediigim bi arac oldugundan dolayi..
honda :cool:
honda hayat onda ;)
ben de açıklamayı en altta yazdım zaten kullandığım için değil, ilk seri üretimi yaptığı için Ford geldi aklıma diye. Ama Alman arabası her zaman iyidir. BMW Ford'dan hemen sonra geldi aklıma. Porsche, Mercedes, Audi ve VW'yi de unutmamak lazım, Opel'i unutsak da olur :)
fanatiği olduğumdan değil; honda..
honda :cool:
audi Model RS6 ;)
BMW:) çocukluğumdan beri büyüdüğüm ve şu anda kullanmama bağlı olabilir ama ilk gelen BMW aşk bu:love:
Mercedes...Ve W124 kasa bir 500E
Bünyesinde çalıştığım için ilk Renault :)
Maserati ezelinkinden hemide:D
aklınıza ilk gelen arabayı soruyoruz sahip olmak istediğiniz deil ;)
B5 kasa RS4
w124 kasa 500E
yaşıyorken sahibi olmak istediğim 2 araç..
araba denınce mercedes bmw gelır herkesın aklıla bundan 1500 sene gecsede honda gelmez aklıma ama soru su olsaydı tecturkey deyınce aklına ne gelır dıe o zaman kesın honda derdım japonyadakı bu aracı yapan muhendısler bıle bu kadar sahıp cıkmamıstır hondaya :D
VW & BMW geliyor :)
Audi ;)
10 krktr