'04-'05 aynı diye biliyorum ben.
Printable View
makyaj n zmn geldi ?
2006'da geldi (bazı 2006 lar makyajsız ama dikkat etmek lazım), ama tamamiyle görsel farklılıklar var. Teknik bakımdan aynı.
Tamponlar-farlar-stoplar değişik yani
fiyat nedir o aracın
ben geçen ay aldım 2004 z4 2.2 benimde boyum ve kilom o civarda rahat sığabiliyorum.araç gerçekten keyifli süspansiyon çok sert değil orjinal hali ama üstündeki runflat lastikler biraz daha sert yapıyor aracı.runflati çıkarırsan çok sorun olmaz.onun dışında gerçekten keyifli bir araç tavsiye ederim.
Ustunde runflat mi var onu bile bilmiyorum:) Bugun randevu alcam konuscaz c.samba hayirlisiyla gidicem bakmaya..bi expertiz cikartcam servisten sonrasinda bi problem yoksa alicam ALLAHim izin versin insallah.Yorumlar ve bilgiler icin tesekkur ederim.Dedigim gibi benim icin farketmez. Bi konili yayli herhangi bi arac kadar sert ise isime bile gelir sahsen hehehe:)
:D valla bugun dukkanda aklima geldi 3-4ay once bitane z4 vardi galeride dukkanin yakininda seytan durttu,dedim gidiyim bi soriim hem n kadara satmislar vs hemde kac modeldi neydi diyerekten..bi gittim icerde yatiyo araba:D Bindim gayet rahatim sigabiliyorum,tente kapaliykende hic dar degil icerisi yukardada mesafe kaliyo basik degil yani:) Cok hosuma gitti,rahat gibi gozukuyo ama suremedim tabi valla gayet rahat ilk izlenimim:D Tek sorun tente kapaliyken arabadan inmek zor biraz:D Eve geldim simdi,ablam dukkanda randevu alcak,ALLAHim kismet ederse carsamba gorcez bakalim..Bu ara 11-15 arasi yakiyosa ben hic almiim yaw:D ben audi cok yakiyo diye dedim 10-11 yakar kurtaririm hemde cabrio arabaya binerim dedim..hea basinca yksin 13-15 ama ortalamam 11i gecmez dimi ?
ya onur oyalama bizi be olm :D
ben her gün trafikte biniyorum daha 11 lt ye hiç düşmedi sürekli trafikte 14-15 arası yakıyor eğer basarsan yine aynı şekilde olucak 11 lt boş yolda yakıyor bence ona dikkat et zaten benzin fiyatları çok yüksek ekstra içine dert olabilir;) evo dan sonra yaksa bile o kadar koymaz diyordum ama benzin sonuçta koyuyor:)
tmm kanka aliyim,vercem sana soz:D haha olum dur n ogrenebilirsem kardir sonucta yaa:D
Hadiyaa :D gerci tr'deben trafige hicbizmn kalmadim hicbi arabamla:D neyse bulcaz bi caresini artik..:D ama 15lt yakarsa yeminlen,yakarim o arabayi:D
2003 Model 3.0 bizdede var gerçekten çok zevkli araçlar sığmamak gibi bir derdiniz olmaz yeteri kadar yer var :D bizimkinin ortalaması 12 litre civarında. Bu arada araç 61.000km de sürekli kapalı garajda duruyor. Düşünürseniz görüşebiliriz artık çok kullanılmadığından satmayı düşünüyoruz...
kıçına don al :)
Hahahaha pardon ozmn :D ama Z4 doğru seçimdir çok zevkli bir araba...
bende daha önce vardı 2006 modeli ben 9 ay dayanabildim sonra sattım :D
az yakmıyo özellikle 19 jantları taktıktan sonra 17-18lt gibi bişeyler yakıyodu çok giden bi arabada değil ondan zevkte vermiyo ben olsam 3.0 bakardım 2.5 yerine :)