benim iki alt ayrı zamanlarda çekildi, tavsiyem kesinlikle dikiş attır, yoksa baya kanama yapabilir, ilk çekimde ben baya bi kan kaybettim :D
Printable View
benim iki alt ayrı zamanlarda çekildi, tavsiyem kesinlikle dikiş attır, yoksa baya kanama yapabilir, ilk çekimde ben baya bi kan kaybettim :D
ben çektirmeyi pek tavsiye etmiyorum ileride o dişler kullanılıyor yaşlanınca.dolgu vs yapılıyor bence katlanılacak bir şey ise çektirmeni tavsiye etmem.
gecmis olsun mustafa...
20 lik dis gercekten berbat bişey, cıkması ayrı bi sıkıntı erkenden curumesi ayrı bi sıkıntı...
bende gecen sene tekini cektirdim, erkenden curumustu, zar zor cektiler. 1 gune duzelmisti...
Benim ikiside çıktı çok şükür bi agrısı sızısı yok..Eger 20'lik dişe bakmazsan çabuk çürüyor o zaman çektirmek zorunda kalırsın..
4 tane çektirdim biri yatık şekilde gömülüydü o hariç 2 3 saat sonra normal yemek yemeye devam ettim gömülü olan nedeniyle bi hafta pipetle çorba içtim
diş çekimi değilde :D Diş fırçası fabrikasında çalışmama rağmen diş etlerimde problem var :(
diş taşı rahatsızlığım var 3 kere temizlettim bugüne kadar ama sürekli tekrarlıyor valla ara sıra öyle bir ağrıyorki sanki kalbim çenemde atıyor Allah vermesin kimseye
yaş 28 hala benim 20 lik diş piyasada yok :D
valla eğer dişin ete gömülüyse sıkıtı olacağını biliyorm çevremdekilerden dolayı.. bende de aynı sıkıntı var fırsat bulursam halletiricem...geçmiş olsun
Dişin ne kadar çıktı bilmiyorum ama eğer daha yeni çıkıyorsa biraz daha beklemeni öneririm. Neden dersen diş daha tam olarak çıkmadığı için orayı oymadan dişi çıkaramaz :) vede dikiş atmak zorunda kalır.
bır zamanlar dıs sıkıntısı cekmıstım sımdı yok allaha sukur
daha dün azı dişimi çektirdim yerlerdeyim. yok böle bi acı. 20lik aman diyim aman..
arkadan gelen diş daha hıc cıkmadı sadece agrı var oda dun uykudan uyandırcak kadardı sımdı cok cok az en ıyısı cahıllık yapmadan ben gıdeyım doktora yınede baksınlar sonra ılerde yamuk yumuk cıkmasınlar :)
bende çektirmiştim.neşterle ince bi çizik attı sonra kelpeteni aldı eline.o an zaten hem yusuff yusuff hemde yarı baygınımm.zor bela çektii.adamın kolunu morartmıştım sıkmaktan.yarası için dikiş atmamıştı.gargara vermişti.gün içindede 3-5 kere tuzlu su ile gargara yap dedi.15-20 gün hafif hafif acıdı sonra geçti.allaha şükür şimdi bişe yok.ameliyat videosunun linkini atarmısınız:d merak ettim
:D cektırmeyenler kesınlıkle ızlemesın
http://www.youtube.com/watch?v=NMlvafEFam4
ben 3 sene arka arkaya ağustos ayında aynı tarihte çektirdim çektiklerimi bi allah bilir bi ben :D en sonuncuyu çektirdiğimde sabah kalktıımda yatan kan revan içindeydi kanama durmamıştı bi gün önce aspirin içtiğim için.ağzıımın içini açamıyodum sabah pıhtı gibi sarkmış böyle yatağa felan bulaşmıştı suratım tamamen kan içindeydi irenç ötesiydi sakin aspirin vs.tarzı ilaç alma alkolde alma git morfinini yapsın uyuşna kadar gerekirse 2-3 tane yaptır öyle çektir dikiş atması zorunlu değilse atmasın :Dbi parmak boyunda diş çıktı benden 3 tane :D bende hepsi yan çıktı diye çektirmiştim yanağımı kesiyodu dişler :D
nasıl bir hata yaptımda isteidm bu videoyu ben arkadaş yaaaa.off tamam vaz geçtim.beni yok yazın:D allah kimseye çektirmesin
dedım ama cektırmeyenler ızlemesın dıe :)