atlamayalım :icon_tup:
Printable View
ben askerliğimin 3 ayını çanakkalede geçirdim gerçekten muazzam bir yer hep beraber gidilirse çok zevkli olur. herkezin hayatı boyunca en az bir kere gidip neyin ne olduğunu yerinde görmesi gerek derslerde anlatılanlardan farklı yani o ortam görmeyenler için diyorum tabi
tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin...
böyle bir zafer kolay kazanılmaz, hiçbir zaman da unutulmaz...
biz günürbirlik esti kafamıza gittik geçen senelerde... 12 de filan çıkıp öğlen. tabi zaman yetmedi gezmeye heryeri... bence çok güzel bir aktivite olur
mmuştu telefonu taşıyıp açmamaya proglanmış daha yenimi öğrendin :D
şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. onların sayesinde Türkçe yaza biliyoruz buraya...
tamam istersen 2 sene önce konuş bro yapın organizasyonu gidelim kimin yaptığı vs vs önemli değil
telefonu açmama olayına gelince bitek ben açmadım sanırım herkes cevapladı sen arayınca neyse bro sorun değil kusura bakma
seni sieverim yavrım :D
valla her yol paris bro kim ne zaman derse ben varım
bencede gidilebilir abi hatta edirnedede güzel bi şehitlik var orayada uğranabilir dönüşte yada gidişte...
Şehitlerimiz ruhu şad olsun. Çanakkale Zaferi kutlu olsun...
konaklama işi yaş biraz
dediğim gibi herkes eşini kız arkadaşınıda alsın
pazar günü epey erken bir saatte yola çıkılır akşamada dönülür
otobüs minibüs normal araç her türlü uyar istenirse kiralama konusundada yardımcı olabilirim
evt konaklama yaş iş gece çıkılır sabah orda olunur gezilir akşam üstü çıkılır gece istanbulda olunur. bütün çanakkale gezileride bu şekilde zaten
Seneryo arayanlar bence boşuna bakınıyorlar her filmi çektiler bi Çanakkale zaferi çekilmedi.
yıllardır planlıyorum ama tek başına yemiyor o nedenle bi yol arkadaşı lazım ;)
ordada kalmadan olmaz cuma ya da cumartesi çıkıp bi gece kalıp ertesi sabah kahvaltıdan sonra yola çıkmak daha akıllıca İstanbul yakın ama Ankara'dan 750 km artı Çanakkale boğazı var yani 12 saat minumum yol sürer giderken gidilirde dönerken çok zor
o zaman yeni evliydim sabah 5 te kalktım gittim gordum topraktakı bos kovanarı topladım.
siperleri gezdim cok duygulandım..katlanılması cok zor bir yer azcık vatan sevgsi olan herkesın gidip gormesi lazım...
ruhları saad olsun. mekanları cennet olsun.hepsinden allah razı olsun.
abi bir görseniz muhakkak konaklamak istersiniz o derece güzel yerler sahilde ufak bi pansiyon şekli çok güzel olur :D
20 30 kişi gidilirse kalma olmazda 5 10 kişi gidilirse kalınır anca :D