İncirli shell-Maslak opet(mehmetcik vakfı)
Printable View
İncirli shell-Maslak opet(mehmetcik vakfı)
Hangi marka olursa olsun kendi aralarında bile farklılıklar olabiliyor.Y.Bosna Çobançeşme üzerindeki OPet istasyonundan 50tl'lik 97 oktan benzin aldım birde Basın ekspress yolu üzerinde ki 212 mağzasının arkasındaki Opet istasyonundan 50TL'lik 97 octane benzin aldım aralarında bariz fark var Çobançeşme'nin ordaki Opet'ten aldığım benzin 25km daha az yol gitti..Bu fark neden oluyor anlamış değilim markalar arası fark zaten oluyorda istasyonlar arası bu kadar fark neden oluyor anlamış değilim:beuj:
g.o.p meydanında oturduğum halde özellikle
karadolap totale gidiyorum oradan alıyorum mazotu , keza ticarilerde oradan alıyor
bereçteki totalin kendisine ait ; karadolaptaki şahısa
yalnız karadolapın mazotu çok daha iyi , dinlenmiş oluyor aktif çok hızlı satışı yok
"Bp Shelle göre daha fazla km yaptırıyor" cümlesini baya duydum , tesadüf değildir herhalde..
Ataköy Opet
Mehmetçik Vakfı Opet(Maslak)
İncirli Sehll
Florya Bilgin Kardeşler Shell (En Üst Sağ Pompa Meli Abi Ordan Al Diyodu :))
Kumburgaz Shell(Harika Benzini Var)
1-yenibosna kuyumcukentin ordaki total(erkoç petrol)
2-incirli'deki total çaklar'ı öneririm(gökbora taşımacılığın sahibi oldukları için benzinlikten gelen paraya pek ihtiyaçları yok baba meslei die takılıolar)
aslında markaya takılmamak lazım ben müşteri araçlarında çok karşılaştım bp,opet,shell vb.çok beğendiğimiz markaların istasynlarından benzin alan bi çok müşterimizin deposunda çamur gibi kahverengi yakıttan tutun torpido sütü gibi yakıt çıkan dahi gördüm.
o yzden önemli olan istasyon!
bugün etiler shell den benzin aldım araba sapıttı düşük devirlerde gaz yemiyor tepkimesi garipleşti bende inandım bugünden itibaren benzin kalitesine:D
altunzade zeynepkamil bp girişten en sağdaki pompa :)
Afyon'da Shell Genelioğlu Petrolden alıyorum bende.
Babam benden öncede ordan alıyormuş :)
'99 dan beri mazotunu alırız. '06da Astra'yada almaya başladık. memnunuz.
C2'yle şimdilik deneme aşamasındayım;
Opet'ten aldığım 97 oktan ciddi derecede az gidiyor
Shell'in 95 oktanı, yaklaşık 50-70km arası daha uzun gidiyor..
BP çok uzak olduğundan daha hiç almadım..
Petrol Ofisinden ('99)VitoL'ye bir kerelik 50lira Mazot almıştım;
Bitene kadar bende bittim..
İlk çalıştırmada eskiden normal miktarda duman atıyordu, o mazotla bacaya döndü,
Soğukta zor çalışmaya başladı..
Sonraki depoyu Shell'den aldım eskisine dönmüştü..
Bu hadiseden sonra korkar oldum PO'dan..
bütün petrol ofisleri :D
Bağlarbaşı Burhanfeleğin ordaki BP iyidir
Merter shell'den alıyorum genellikle.
Mehmetçik Vakfı Opet(Maslak)
gayrettepe opet
aynen öle bnde orayı yazıcaktm.evim üsküdarda ama yolda kalıcağımı bilsem oraya giderim mazotumu almaya.ayrıca altunizade opete dava açılmıs birkaç taxi sahibi tarafından.lpg sinden sikayet etmsler.detayını blmiorm. bnde opetten bikackere aldım dizel aracıma önermiorm mazotunu.duman atmayan araba opetten alnca karatren oluo:D
Maslak Opet...
Evime iki tarafta yakın olduğu için ya kazasker minibüs yolu shell, ya da bostancı köprüsünün yanındaki shellden alıyorum (sahrayicedidteki değil daha ilerisinde),
BP, Total, Opet gibi yerlerden ancak yolum düşerse alıyorum ama normalde hepsi evime uzak. O sebepten mecburen shell su anda.
STP selcugun motor pıston sarmıs benzın yuzunden dun bence o benzınlıgı ogrenın neresı oldugunu