2 kez kacak gecmek zorunda kaldım 2 sindende hiç bir ceza gelmedi :D
gectikten 6 ay sonra arabamı sattım temiz kağıdındada ne bi ceza ne baska bisey cıkmadı...
Printable View
2 kez kacak gecmek zorunda kaldım 2 sindende hiç bir ceza gelmedi :D
gectikten 6 ay sonra arabamı sattım temiz kağıdındada ne bi ceza ne baska bisey cıkmadı...
aynen öyle yap 1 yıl gecikmeli cezanın nerde geldiği görülmüş..
Bende hazır konu varken sorayım. Sıkışık trafikte bir günde yanlışlıkla dur kalk yaparken boş şerit diye KGS'den geçtim. Bende OGS var ama tabi okutma yapmadığım için herhangi bir KGS kartını siren çaldı. Bu durum başına gelen varmı ?
bazen plakaları duzgun okuyamayıp yanlış eve ceza gonderiyorlar. gidip itiraz edin.
soyle olaylar olmuştu.
adamın birine ceza gelmiş. herif hayatında istanbula gelmemiş ve ceza gelen araçta koydeki traktor :)
bugün gittim adam çıkardı koydu önüme benim aracımdı fotodaki kaldım böle:eek: sanırım kuzenimin işi:D Diğerinide zaten önceki sahibiyle görştm ödücek.. 4lirada kgs ödedim merakımızdan:D
Bizede dün geldi benım arabaya 2 ceza.. Ama gecmedım geccsem hemen durur oderım veya bisey yaparım abimde kullanıyosa o gecmıstır :) daha cumartesı filmden muayneye girdim ceza falan cıkmadı babam olaya el attı aramıs arama dedım o kadar... Tebligata imza atıldıgı ıcın elımızde patladı babam ödemiş gerci 55 sagolsun :)
ya ben Ocak'ta Istanbula geldıgımde gecmıstım ne kadar bunun cezası?
en uzun mesafe aliyor bildigim kadariyla