Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bulunur.
Printable View
Çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bulunur.
Geçmiş olsun zor ama bizim buralarda görürsem haber veririm.
Gecmis olsun.
Plaka akılda kalıcı, umarım denk geliriz biryerlerde.
geçmiş olsn reis
cok gecmis olsun... :(:(
Geçmiş olsun Sinan kardeşim...Bir an önce hasarsız bir şekilde bulunması dileği ile...
çok geçmiş olsun.en kısa sürede sapa sağlam bulunur inşallah
Bu şoku yaşayan bilir .
Umarım en yakın zamanda bulunur .
Plaka aklımın bir köşesinde .
geçmiş olsun;
umarım kısa zamanda bulunur.
böle durumlarda 1 saatliğine izin verselerya çalanı sahibiyle yalnız kalması için yargıdan önce.
bütün kemiklerini kırma şansı verselerya,gözüm gibi baktığııma nası dokunursun sen ya!!!!
ne olurdu yani...
geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur inşallah
çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun , birde karakolun arka sokagı :(
geçmiş olsun.
plakalar değişir zaten arabanın orjınallıgınden uyanmak lazım kaç tane orjınal tofaş kaldı zaten
çok geçmiş olsun kardeşim yerli arabaları genelde gezmek için yada hırsızlıkta kullanıyolar yani büyük ihtimalle bi yerde bırakırlar inş. en kısa sürede bulunur
Geçmiş olsun sinan abi inşallak yakın sürede kazasız belasız bulunur.Mutlu haberlerini yazarsın inşallah
bizim aracın plakası değişmişti
üzerinde ise çocuk bezi vardı
araç harabe içindeydi
cok gecmis olsun, en kısa zamanda calındıgı andaki haliyle bulunur İnşallah.
Çok geçmiş olsun :(
istanbula ilk gelimiz sene sirketin babam verdigi dogan slx ede takmıslardı calıp duruyorlardı bir kez depo kapagı yoktu 1 kez bagajda cal yazıyordu ensonunda bulunudugnda alem yapıp bırakmıslardı içinden eroin vs cıkmıstı
Çok üzüldüm gerçekten bu kadar orjinal, bu kadar üzerine titreyin yazık günah gerçekten.. O kadar sabır ve emeğe yazık en başta..
Umarım kayıp ufak olur, ancak yinede üzmek isteme ama; benim akrabanın hala kullandığı bir şahin vardı alıp gittiler geri gelmedi :S
Geçmiş olsun. .
Arkadaşlar herkese tek tek iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Her yere haber saldık.Umarım en kısa sürede bulunur..
Beklemedeyiz..
belki yasa dışı bir işe karışmak için çalmışlar diye düşünüyorum umarım bulunur sag saglim
çok gecmis olsun umarım bulunabilir en kısa zamanda :(
abi ne diyosun ya :( için gitti yemin ediyorum inşallah kısa zamanda bulunur :(
çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten.Bu kadar fazla olabilirmi ya çete falan işimi acaba çok hırsızlık oluyor bu aralar.Olumlu gelişmeleri bekliyoruz.
geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda bulunur...
uzun zamandır maltepe de çalınma haberi duymamıştım. çok geçmiş olsun. her zaman söylenen şey hırsıza kapı, alarm, direksiyon kilidi hiç bir şey dayanmaz yeterki çalmak istesin.
Çok geçmiş olsun inşallah en ksıa zamanda bulunur
çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur....
gecmıs olsun umarım hayırlı b haber alırsınız
geçmiş olsun hayırlısıyla bulunur inşallah
çok geçmiş olsun.bu ne cesaret arkadaş ya.insanların yıllarca para biriktirip aldığı aracını göz nurunu sen gel al götür.ülkenin durumu hiç iyiye gitmiyor.büyük büyük geçmiş olsun.
aslında kerkes arabasında bi navigasyon bulundursa.park halindeykende zula bir yere koyulsa.çalan hırsızın nereye gittiği görülebilir.aklıam gelen en güvenli sistem bu.alarm felan hikaye
kardeşim geçmiş olsun polis tanıdığın varsa devreye sok derim normal şartlarda bulunması biraz zor arkadaşmın başına geldi ordan biliyorum tekrar geçmiş olsun
çok geçmiş olsun... bulunur..inşallah parçalamamışlardır...bi hırsızdan duymuştum 1000 liraya satıyolarmış parçacılara :s
bu zamana kadar bulunmaması hayra alamet değil ama en iyi ihtimalle iç döşemeleri koltukları torpidoyu alıp bırakırlar
inşallah en az zararla biran önce bulunur kendi arabammış gibi üzüldüm vallahi