öyle kendini uyanık sanan tiplere ayar oluyorum 5 dk geç gitsen gidecegin yere ne oluyor ki dünyamı yıkılıyor sanki ?
ki kaldıki şahinlerde var geçen gördüm yakındır hepsini toplarlar ayrım yapmadan çokta iyi olur :D
Printable View
öyle kendini uyanık sanan tiplere ayar oluyorum 5 dk geç gitsen gidecegin yere ne oluyor ki dünyamı yıkılıyor sanki ?
ki kaldıki şahinlerde var geçen gördüm yakındır hepsini toplarlar ayrım yapmadan çokta iyi olur :D
çevrilmem die birşey yok sivil polis bi tanıdığımın bana söylediği ben ne kadar mercedes bmw tarzı ağır abi arabası varsa durdururum benim işim onlarla hiç birşeyi yoksa ruhsatsız silah bulurum olmuştu
Normal vatandaştan farkın ne ki takıyorsun?Ya da gerçekten önemli birisi misin ki takıyosun?Pahalı bir aracın olması mı?Herkes bekliyorsa veya duruyorsa sende dur ve bekle.Trafikse trafik, herkes sinir oluyor.İfrit oluyorum şahsen yapanlara. :)
ben ankarada yaşıyorum o kadar alışkınım ki, öyle tek başına çakar açıp giden cok görüyorum ki yol vereceğim varsaa bile vermiyorum zaten az cok anlıyoruz hangisi gercek hangisi çakal.... ama konvoy halindeyse buyursun gecsin tabi. ama öle tek başına çakallık yapanda çok....buarada herkesin 2 tane başşağı var hepside aynı işi gercekleştiriyor testesteron çok geri yapmamak lazım ;)
a6 serisi
mercedes s serileri
reno meganelar
bunlar genelde resmi hakkı olanlar.
arkadaşımın 407 sinde vardı iki takım altlı üstlü yani 4 tane...üstte kırmızı mavi altta beyaz beyaz...çapraz senkronize edip soldan sıkınca önde araba kalmıyor sonuçta burası ankara bürokrasinin merkezi:D
biz denk gelmedik sıkıntı yaşamadık ama bu demek değilki bişey olmaz...sıkıntılı bi trafikciye denk gelirsen meletir adamı:D
bizim vitoda vardı ful yapılı aldıgımız galeri bi tane bakanın özel araçı demişti önde de iki tane mavi kırmızı takılıydı.bizim ufaklık düğmesine basmış açık unutmuşuz gündüz gölbaşı çıkışında çevirdi polis hemşerim bu ne arabası diye sordu komserim şahsi araba dedik.ee ne bu öndeki lambalar dedi bi baktık çat çat yanıyo. parka çekiyodu baya bi uğraştık sonra ön ızgarayı sök lambaları sök burda sonra git dedi söktük orda anca öyle kurtardık..
ben de birşey merak ettim sorayım :)
mavi kırmızı ışıklar kapalıyken polis normal şekilde durdurup kontrol yaptığında mavi kırmızı ışıkların olduğu fark ederse birşey yapabilir mi ? yani bunun cezası flan yok mu ?
kullanmazken bile sadece araçta olması bile cezaya yeterli mi yani, benim merak ettiğim bu...
ben öyle milletvekillerininde ayrıcalıklı olmasını istemiyorum,çok çalışıyolar ya hani yetişmeleri lazım biyerlere.. peeh.
30-1 b ye giriyo araç üzerinde teknik değişiklik yapma cezası kapalıda olsa açık da olsa en kötü ihtimal bu ceza kesilip araç bağlanır (egzoz yada cam filmiyle aynı yani) ama o kadar basit salcaklarını zannetmem.
Bence yapılması gereken polisin ayrım yapmadan her aracı kontrol etmesi gerekiyor ama kimi durduruyosun ulan diyen vekillerimiz mevkili abilerimiz olduğu sürece barkingde takar çakarı şahincide :D
Benim babam statü sahibi değil ama polis dövecek kadar asabi ben taksam bişey olurmu ?
apaçilikte sınır yok derlerdi de inanmazdım :D