herkese teşekkürler.. Utku abimizinden gereken bilgileri aldık. Konu kilitlenebilir , silinebilir.
Printable View
herkese teşekkürler.. Utku abimizinden gereken bilgileri aldık. Konu kilitlenebilir , silinebilir.
valla ben de aradım RS.. sahibinden.com ilanlarında düzgün bir mk1 yok.. var olanı da 20 den açıyor ağzını..
Utku ne derse yap derim kesin hemde Bora abi Baturalp Abi Alper abi hepsine sor :D Bende ilk aldığımda hiç gitmiyordu :D utku sayesinde utku gibi gidiorm Artk =) Saolsun kankam :D rölanti valfi başına dert olr :D benim yine bozuldu 3-4 binlerde oynuo yenisini almam gerekti yine =) Bakımları yap yürüo ztn :D
Utku gerekenleri yazmıs zaten. Al kullan seversin mutlaka.
Referansı Sonerden vermek lazım aslında bak Soner sevıyor kesin vardır bir is :D
"Gerçek" anlamda temizini bulabilirsen , gönül rahatlığı ile alabileceğin bir araç ...
temiz düzgün bi RS bulursam bende alırım vtı ın üstüne..bahsedilen sorunlar hangi araçta yokkı her bırının bellı başlı sıkıntıları var.araştırmaya devam
kimyası değişiyor derken 3-4 boy kadar farkediyor bizim araçda =) çok etkilio performansı ondan kimyası değişiyor diyo =)