seko sponsor ol da yürütelim :D :D
Printable View
seko sponsor ol da yürütelim :D :D
2.0 hacim var nie hızlanmasın ? hafiflensin piston kol girilsin bakalm noluo videoları mevcut s3 m3 le giden ama yapan yok 850 kg ye indir noluo
topici görmemiştim bikaç bişey yazılmış..
o2 sensörü, lambda sensörü, lambda sondası.. adına her ne diyorsak..
bozuğu ile sağlamı arasında aracın rollingde minimum 4-5 boy etkilediğine eminim.. bozulduğunu da genelde anlayamıyorsunuz.. işaret beklerseniz çok beklersiniz :) gidin değiştirin çok para değil zaten..
aracın gidişi de aynen vtec_king'in dediği gibi... 170 180 gibi RS duruyor, type-r yürüyor..
millet ep3-fn2 - siti sokuyor rs te soken cıkar..
japonlara 1500-2000 liraya turbo kit-sc kit bulunabildiği düşünüldüğü zaman rs'in modifiyesi çok para tutuyor evet :)
güzel bi egzantrik, beyin ve itb desteği ile 220+ hp çok örneği var yurtdışında.. istersen yapılmaz diye bişey yok :)
he ben onlara harcayacağım parayı yürüyen aksama yatırdım.. gidişi zaten tatminkardı.. artık dönüşü de tatminkar :)
Ankaradan iynnRS komple söküp sökük halde yürütmüştü. Sanırım dolu hali ile boş hali arasında net 3 boy gibi bir fark oluyor. Yani öyle aman aman fark yapmıyor.
Gerçekten ben de isterdim RS i yüklemek ama harcayacağım paraya bakınca ve de ikinci el piyasasına bakınca son olarak da ikinci arabam olmadığı için işe güce ve günlük hayata kullandığım için vazgeçtim. Hanım biryerden sonra şikayet etmeye başlamıştı.
Zaten komple düz boru egzoz yapınca arabanın içinde duramıyorsunuz. Kafanız şişiyor. Etrafa da inanılmaz bir gürültü veriyor. Şirket otoparkına bir giriyordum RS le bütün arabaların alarmları tek tek ötmeye başlıyordu :)
Ama ikinci bir araba olarak alınırsa ve yapılan tüm masraflara rağmen satış fiyatında herhangi bir değişme olmaması riskini de göz önünde bulundurursanız o zaman RS gerçekten iyi işler çıkarır diye düşünüyorum.
Evet yine de çok ses çıkıyor. Bu arada ortaya konulan 1 direk geçişli orta susturucu RS' i direk 1 ila 1.5 boy geriye düşüyor. Tecrübe ile sabittir :)
Aslında Soner sana dediklerimi yapsak gerçekten CAI Egzoz ve yazılımla yürüyen RS lere 4-5 boy fark açarsın ;)
yapalım sayın hocam ;)
Bakın burada adamlar bu RS manifoldunu işleyip yazılımla destekleyince yaklaşık 10 ila 12 hp arası net güç elde edildiğini taahhüt etmişlerdi bana telefonla aradığımda.
http://www.angel-works.co.uk/product_2ltrinlet.php
Toplam fiyatı 170 Pound. Eğer kendi manifoldunuzu adamlara gönderirseniz size işlenmiş manifold yolluyorlar ve 100 poundunuzu geri ödüyorlar ;)
bende fazladan manifold var. duyrulur :)