alayına go o zmn 1.6 ies hondam var alayına gıder....:D saka saka bılınclı sekılde gaz basarım soprun deıl maksat denemek olsun...
Printable View
alayına go o zmn 1.6 ies hondam var alayına gıder....:D saka saka bılınclı sekılde gaz basarım soprun deıl maksat denemek olsun...
Dostum ben bu işi cidden anlamıyorum lafım meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın bir sanayi tipi eksoz ve hava filtresi takan kendini lefkoşada düzlükte alıyor:D:Ddaha iyi bilirsin bu arada aracının herşeyini kendin yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam tavanına kadar değilmi?:soru:
aynen ole arkadasım arabamda 4 kısı vardı bıtane pejoyla lefkosada yuruduk he gıdıo gecıo duruo neden radar var gıdıo gıdıo duruo neden yol yok valla gaz basmaya acıdım yol yok hıcbıyerde arabama yazık valla....
bu fıfty nın s14.5 vardı mesela magosada bıtane golf gtı lı arkadasımız dedıkı bastım arkasından ama o araba gıtmıodu dedı dedım sen sasırmıssın ya.
ya bosversene alayına goo arkadaş....millet apexten bı haber gaz basıo gonyelı cemberınde donuorum karının tekı c2 yle sagdan sagdan gıdıo bırden gırne tarafına dondu hatuna carpmıyım dıe dıreksıyonu kırdım araba savurdu ınıp tartaklıcaktım valla snn sınyalın yokmu dıe...bılınclı adam yok burda cogu zaman korkarım gaz basmaktan..he gecenın 5ınde redlına dayarım ıbreyı yollar bos oluo kendı kendıme tatmın olurum son ses muzıgımı acar camlarımı kaparım sorun deıl ama kımsenınde gazına gelmem ....he yarıs yaparım ama araba yıkama konusunda :D :D
ozaman herkese uyucak bi tarih belirleyip bi organizasyon yapalim arkadaslar tanismis oluruz sohbet muhabbet vs. ne zaman yapalim ne dersiniz?
bu hafta sonu alp yokmus bu haftasonu yapalım :D
valla bana her zaman uyar.. bn
magosadayım sızler nerelerdesınız...
siz ayarlayın o zaman. :) ama gazlama olmasın muhabbet olsun sadece :D
ben girnedeyim,bugra nickli arkadasta girnede.baska kimler var bilmiyorum. bencede muhabbet agirlikli olsun zaten arac yok bu taban power :)
bn magosadayım alp magosada arman nerde bılmıorum oda sanırım magosada ..bnde araba var.
tabıkıde muhabbet olucak cıkıp sıkıcak deılız sıksak bıle benzınımıze yazık...
dogru soyluyosun tabi :) ozaman Alp inde gelmesini bekleyelim bi bulusma ayarlayalim pm den falan iletisimde olursak iyi olur :)
süper :) siz ayarlayın ben uyarım:icon_tup:
ok sorun yok.
nete şimdi girebildim yarın 10 gibi okuldayım
533 841 86 76
bn avea hatla geldim çekmiyo arkdaşımn numarası arayablrsnz her an boşum haeuhaehae
banada her turlu bulusma uyar arkadaslar girnedeyim bende hem tanısmıs oluruz yapalım bi organizasyon
tamam bn bnzın yerıne mazot koyup gelıyorum o zmn....
kıbrısa gitmişken bi GANT ın müdürüyle buluş kahwe iç , ordan D&G ya git biraz alışveriş yap en son Armaniye uğra don lastiği al kanka :hehe: :D
Benide yazın ^^ Magosadan...