EE kıbrıs ne zmn buluşuyoruz...???
girneliler lefkoşalılar ,magosalılar ,lefkeliler bir el kaldırın bakalım ...
Printable View
EE kıbrıs ne zmn buluşuyoruz...???
girneliler lefkoşalılar ,magosalılar ,lefkeliler bir el kaldırın bakalım ...
valla 12 sinde vizeler basliyo 20 si bitiyo heralde bi turkiye yapilir artik :) diger okullarin daha gec basliyo heralde vizeler?
sanki oturup gunlerce ders calısan var en fazla 3 gun calısırsınız 4 uncu gun ler aynı zamana geldımı bulusalım...
:) tarih belirleyelim ozaman h.sonlari uygun tabi.21 inde turkiyeye gidicem ben.gerci baska kimselerdende ses cıkmıyo..
bende 21 gidiş 2 mayıs dönüş :D
alp sen adada duruomusun?
ısın yoksa alım senı turluyalım bıraz..
orda eskıden vtec fılan wardı tr plaka su an warmı bılmıyom..lefkosada war fn2 16 plaka...dereboyuna cuma gunu gıdın...cumartesıude nıght park bı dunya yer acılmıs yenı oralr gusel superdır yanı..
34 tc 8853 fena dı...alphan bısım zamnımızda arac yokdu orda ya...34 y 6766 306 gtı mavı o aracta benımdı gorduysen..2001-2008 arasında lefkosa gırne arasında mekık dokudkya:)
magosa daü.
magosada 01 plaka bi alto varda o yuzden sormustum o aracın sahıbıylede gecen gun tanıstık snn olmadıgını anladım :D
en yakın zamanda bulusuyoruz haftaya carsamba gıbı gırnede olucam lefkosadakılerde gırneye gelebılırse orda bulussakmı?
haftaya sınavlar başlıyo rıdvan nereye :D
ya yerim sınavını alp bugune kadar gırdıkte ne oldu :D
o zmn guzel tarıh ayarlayalım kımseden ses cıkmıo alp ..
23 unde mogosada go kart planımız var sole 30 kısılık fln gelmekj ısteyen olursa buyursun gelsın...
23 nisanda ben yokum :) ivrupadayım :D
alp hocalarınla konusucam bu cocuk cok gezıo dıe haberın olsun....bi oturup çay bile içemedik geçen yazdım sana dısarı cıkalım dıe cvp gelmedı bnde cıktım 3-5 kısı topladım durakta makara yaptık polıs amcamlar onumuzde cevırme yapıodu bızle muhabbetten onuda başaramadılar...
valla aynen haftaya sinavlar basliyo bizimde :) e nasi olcak bu vizelerden sonra tr gidip geldikten sonrami bulusalim nasi yapalim?
önce kim nerde onu yazsın cogunluk olan yerde buluşalım...tt ci kıbrıslılar ..