Gaziye ben bişey demiyorum artık bana sattığı double arızalı çıktı değiştirecek bi double yoktu mecbur ekransız bi dvd player aldık içimde kaldı valla gördükçe sağda solda içim acıyor seninki gene iyi :D
Printable View
yok abi cok kirildim ben artik ne giderim ne basarim. dogma buyume yenimahalleliyiz. isterizki paramiz yenimahalle esnafina gitsin onlar kazansin. ama cocuk avutur gibi sallamasi artik cok dokundu valla. yapmayacaksa yapmayacam desin kimse zorla yada bedava is yaptirmiyoruz neticede. cerceveyi kendim getirecem gittigimde. komp.larida baska bir esnaf buldum orada taktiracam bu hafta gibi.
Bu arada geçen istanbulda yapılan rolling'i büyük ihtimalle buradan okumuştur polis, ümitköy ve civarı da artık polis bölgesi olduğuna göre büyük ihtimalle onlar da mangala gelirler :)
Ben clio sümbül ile geleceğim, hiç bağlanasım yok :)
valla bende film bile yok artık nerden yazacak ben suby ile gelirim corsayı zaten kayınco aldı elimden :)
Valla hakedene hak ettiğini yapacaksın ha gittiğim esnaflar var onlarda bana sağolsun yardımcı oluyorlar müşterisi olmaya devam ediyoruz yoksa karşılıklı sevgi saygı olmayınca herkes kendi çıkarına bakar
Liste kabarıor nerde eskiler nerde yenıler :)
içim gidiyor gelmek istiyorum ama şimdi bir yandan da arkadaşlara satış koymak gibi olacak :D aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık
valla abi istanbul tayfası bu hafta sonu zor geliriz :D göki şu fikri daha önceden atsaydı ortaya belki org olabilirdik
yaaa gelin iste kirk yilda bir isimiz dustu biri gelsin iste yaa :D
Valla o zaman bişey diyemeceğim :D
Sen eski kaşarsın :D
Hade len hadi gelecek olsan bi araç bulsan gelirsinde sanayiden çıkamayınca gelmekte zor oluyor demi gelseydin bi güzellik yapardım ama gelme sen boşver :D
huahauhau valla ben gelemem :D hafta sonu hanımı ekersem o da beni eker ama toprağa :hehe: