Printable View
Alıntı: Istilldo Nickli Üyeden Alıntı 5-4 yenildiğim belli olmuş fotoda :D 4-0 dan 5-4 yenildiğin hatta :D:D
Alıntı: Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı ellerine sağlık emrecim :icon_tup: çağlarımın surata bak bu Ahmet abiyi ben nası yenecem die düşünmekten ne hallere gelmiş :D:D Rica ederim abicim... Keşke biz oynarken senin ne hale geldiğinin de fotoları olsaydı :) :heyoo:
Alıntı: serrifh Nickli Üyeden Alıntı Rica ederim abicim... Keşke biz oynarken senin ne hale geldiğinin de fotoları olsaydı :) :heyoo: eminim benimle bi daha oynamamaya yemin ettiğin günkü ifaden kadar olamaz :D:D
Alıntı: Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı eminim benimle bi daha oynamamaya yemin ettiğin günkü ifaden kadar olamaz :D:D Çok ayıp... sen benim asıl rakibimi biliyorsun :)
serence o ne tıp yaaa? gay ıkonu gıbı:D:D
Alıntı: tünayK Nickli Üyeden Alıntı serence o ne tıp yaaa? gay ıkonu gıbı:D:D Ulan TülayK ben gay ikonuysam bu halle sen Homonun önde gidenisin. Homo TülayK seni
Alıntı: Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Ulan TülayK ben gay ikonuysam bu halle sen Homonun önde gidenisin. Homo TülayK seni cok tatlısın...beraber işkembe corbası ıcelım mı?:)
Alıntı: tünayK Nickli Üyeden Alıntı cok tatlısın...beraber işkembe corbası ıcelım mı?:) o deilde bi mangal dahamı yapsak sensız tadı olmadı aslan :)
Alıntı: Serencebey Nickli Üyeden Alıntı o deilde bi mangal dahamı yapsak sensız tadı olmadı aslan :) sız programı yapın ben uyarım yafrumm...
Elinize sağlık... :)