esas mayista en baba grup gelio DEICIDE :)) kesinlikle kacmamasi gereken bir konser.bide unirockta gene babalar var obituary ve cannibal corpse gibi :) sonunda doru duzgun gruplar getirmeyi akil ettiler.kesinlikle lamb of god kacmaz zaten.
Printable View
esas mayista en baba grup gelio DEICIDE :)) kesinlikle kacmamasi gereken bir konser.bide unirockta gene babalar var obituary ve cannibal corpse gibi :) sonunda doru duzgun gruplar getirmeyi akil ettiler.kesinlikle lamb of god kacmaz zaten.
benim bünyem death metal kaldırmıyor valla :)
sonisphere fetsivaline aldım bileti bekliyorum valla:D
saha içi kombinem var :) Aslen sadece Megadeth ve Rammstein için gidicem sonisphere. diğerleri de bonus gibi bişey oluyor. :D Sanırım Rammstein 7 yada 9 Tırla geliyormuş. çok sağlam bi sahne şovu var demek oluyo galiba.
Sepultura ve lamb of god a gittim , sırada sonisphere var..
sepultura muhteşemdi , ama lamb of god ( konser dün akşamdı ) belkide hayatımın en iyi konserlerinden biriydi.. inanılmazdı , yetmedi resmen ...
Metallica !!! ah ah orda olsam sırf Metallica için giderm
lamb of god istanbul konserinden bir video ..
http://www.youtube.com/watch?v=WoJkRuqKdjw
Her an gidebilirim :D artik cok dinlemiorm baydim ama bi anda fikir degistirip gidebilirim cok saglam cunk :D
Dio'yu dinlemeyi çok isterdim ama gelip... Hiç bir konsere gidesim gelmiyor şu anda.