geyigine degil
ciddi sporuna
ama hırslı degil
savaşmadan çok hareket ederek
kilo veriyoruz burda kardeşim :)
Printable View
geyigine degil
ciddi sporuna
ama hırslı degil
savaşmadan çok hareket ederek
kilo veriyoruz burda kardeşim :)
kavala dalmak nedir mustu :D
o zaman bu gece 12 ye kadar hangı taraf cogunlukta olursa saha yı oradan alalım bence ılk macımızı bu hafta sonu yapalım :) 2 takım cıkarsa yan yana sahalarda olur :) artık turnuva seklınde
bende gelirim miniksler :):):):)
olurda kaleciye ihtiyacınız olur belki :):):)
saygılar
Rıdvan..
NOT: zeytinburnundayım,,, her yere gelebilirim :):)
bu aralar rolling yapılmıo ztn polisler tetikte bizde spor yapalım bare :D:D
de hadi gün belirleyelim :)
aslında cüsse modeli yapsak daha ii olur bi ağır siklet bi hafif sikler modeli çünkü :D ben ve benim gibi insanları ağır sikletler arasında omuz omuza mücadelede bi düşünün :D
pert :D
çarşmaba sirket , cuma mahalle halı saha macım var eşim bosamaz ise bende c.tesi leri
oynarım :)
anadolu yakası gozetepe hilal i tavsiye ederim saha olarak yada 9 kiişik olursa yogun katılımdan dolayı belediyenin gozetepe gulbahce tesisleri hem yer hemde imkanlar olarak cok basarılı..
Ya bu hafta Anadoluda yapsak? 2 hafta sonra sınavım var. Son zamanlarım rahat:D. Bu hafta cuma olursa her saatte gelirim.
avrupa yakası olsun. +1 ile gelebilirim yani 2 kişi. Anadolu yakası ters düüyo biraz :D Tel : 0538 429 58 62 her zaman varm :icon_tup:
Minik abilerim olursa bu cuma akşamı Anadolu, gelirim:)
Bu arada maç levet taraflarında olursa yani o taraflarda çok daha iyi olur hem size 20 km max bostancıdan gelenbiri için benim içinde 50km yol olmaz ataköy-yeşilköy-florya-başakşehir-bahçeşehir gibi yerden gelenlerede yarar benim iin süper olur zaten kafadan 25 km gider :)
ya bu yaşanmış bir olaydır bundan 2 sene kadar önce şirket olarak aramızda maç yapardık ve bu maçlara genel müdürümüz dahi katılırdı
günlerden bir gün üretimde çalışan veletlerden biri genel müdüre bi bacak arası çekti :D :D ertesi gün işten çıkışı verildi ama burada ark niyet vardı tabi :D velet bilerek yaptı bide pis pis sırıttı hauhauah ne gülmüştüm yaa :D :D
Ben çok anlamam ama dediğiniz gibi spor amaçlı olacaksa seve seve oynarım
avrupa yakasında bu yesılkoyu floryaya(menekseye gıden) baglayan yolda pazar var o pazarın yanında sahalar var cok guzel kapalı orada oynanabılınır. anadolu yakası ıyı bır yer bılenler buraya yazsın degerlendırelım. avrupada daha ıyı yer var dıyen var ıse degerlendırelım.
çalışma programıma uyarsa bende gelmek isterim..
modları geçmek yasak o zaman maçtan sonra bi bakıoz 15gun uzaklastırıldınız :hehe:
hırs olucak tabi biraz kimse macı sallamaz makara kikiri olursa apaçi meeting yapalım o zmn. spor yapalım diyoruz senin spordan anladıgın kavgaysa onu bilemem:)
anadolu yakasında göztepe hilal,bide mutluhan ın altındakı sahalar var aydınoğulları bıldıgım
ahaha ben yavuzla aynı takımda olmak istiyorum hacı kalenin önüne geçip çay demlemek sigara içmek istiyorum :hehe:
ya levent civarında bi saha her iki yakayada uygun olacaktır ben tam ortadayım istediğiniz yere gelirim ama maltepede oturan adama beylükdüzüde ters olur :D
VezirSpor a e dersiniz?
Bostancı - Sporium olabilir.
Daha sonra Hamamda mevcut :D
cuma yada cumartesı akşamları olursa katılabılırım 1.6 n/a az koşanlar grubuna:)
sporıum da her çarş yapıyoruz cok ufak saha aynı şekılde vezırspor da ole ve sahaları cok kotu
mod a beslik atana bir hafta ban :) :)
Bir de Bilfen Çamlıcanın karşısnda halı saha var. Orası da güzeldi:)
Yapalım, ben her türlü gelirim :) Ben olabildiğimce düzgün yazmaya çalıştım ama yanlış anlamışsın beni. Maç yapılırken "hadi koşun!" "Saldırın!" diyen, sinirleri suratlarından okunan insanlar yerine gülen, karşılıklı eğlenen, birbirlerine takılarak spor yapan insanlar görmek isterim. Eğer senin istediğin suratlar kas katı, koş! et! yap! gel! neden gol yedin! tarzı bi futbolsa, emin ol bu ister istemez insanları sinire-strese sokucaktır. Kimse bana "hırslı oynasakda ben sinirlenmem-gerilmem" demesin. "hırs" bu insanın gözünü döndürüyo :) İşin içinde hırs olduğunda ister istemez sinirler geriliyo.
Benim demek istediğim bunlardı, ancak tam anlatamadım herhalde kendimi. Yanlış anlamışsın beni :) Kusura bakma abim, eğer mustu abiye yazarken sana laf dokundurmaya falan çalıştığımı düşündüysen. Saygı sonsuz... :)