hauhauhaua ya kanka adam yazmış işte geyiğine değil falan diye abi hırs yapmaya ne gerek var gidip makaramızı yapacaz sporumuzu yapacaz :D
yoksa kasap mıyız kavala baldıra dalalım :hehe:
Printable View
ya bu yaşanmış bir olaydır bundan 2 sene kadar önce şirket olarak aramızda maç yapardık ve bu maçlara genel müdürümüz dahi katılırdı
günlerden bir gün üretimde çalışan veletlerden biri genel müdüre bi bacak arası çekti :D :D ertesi gün işten çıkışı verildi ama burada ark niyet vardı tabi :D velet bilerek yaptı bide pis pis sırıttı hauhauah ne gülmüştüm yaa :D :D
Ben çok anlamam ama dediğiniz gibi spor amaçlı olacaksa seve seve oynarım
avrupa yakasında bu yesılkoyu floryaya(menekseye gıden) baglayan yolda pazar var o pazarın yanında sahalar var cok guzel kapalı orada oynanabılınır. anadolu yakası ıyı bır yer bılenler buraya yazsın degerlendırelım. avrupada daha ıyı yer var dıyen var ıse degerlendırelım.
çalışma programıma uyarsa bende gelmek isterim..
modları geçmek yasak o zaman maçtan sonra bi bakıoz 15gun uzaklastırıldınız :hehe:
hırs olucak tabi biraz kimse macı sallamaz makara kikiri olursa apaçi meeting yapalım o zmn. spor yapalım diyoruz senin spordan anladıgın kavgaysa onu bilemem:)
anadolu yakasında göztepe hilal,bide mutluhan ın altındakı sahalar var aydınoğulları bıldıgım
ahaha ben yavuzla aynı takımda olmak istiyorum hacı kalenin önüne geçip çay demlemek sigara içmek istiyorum :hehe:
ya levent civarında bi saha her iki yakayada uygun olacaktır ben tam ortadayım istediğiniz yere gelirim ama maltepede oturan adama beylükdüzüde ters olur :D
VezirSpor a e dersiniz?
Bostancı - Sporium olabilir.
Daha sonra Hamamda mevcut :D
cuma yada cumartesı akşamları olursa katılabılırım 1.6 n/a az koşanlar grubuna:)
sporıum da her çarş yapıyoruz cok ufak saha aynı şekılde vezırspor da ole ve sahaları cok kotu
mod a beslik atana bir hafta ban :) :)