Beyler olan var olmayan var öyle $12k-13k ya 350z ler m3ler ttler s4ler evolar vs..vs.. konuşulmaya içime bir fenalık geliyor.
Printable View
Beyler olan var olmayan var öyle $12k-13k ya 350z ler m3ler ttler s4ler evolar vs..vs.. konuşulmaya içime bir fenalık geliyor.
focus sporttrend alıp orjinal wrc tamponları kanatı takmak. şu an tek istediğim bu.
Şu an Chevrolet Aveo var satıcam insallah yaza dogru sedan vti dusunuyorum ama sadece dusunmeklede kalabilirm :)
micra var baydı artık sıkıntıları yakıtı.terrano var 3 yıldır garajda yatıyor.motor + turbo pert.motorunu sağlam toplayıp bineyim diyorum ama hayırlısı bakalım
dün dizel palio mu sattım haftaya sıfırını alıcam siyah renk ful
bende astra mı satıyorum 0 fiesta 1.6 tdci, bravo 1.6 t.jet dizel, astra 1.3 cdti, civic fd2 arasında gidip geliyorum bakalım hayırlısı
astramı sattım şuan idarelik bi combo aldık ama süper cazip geldi 1.3 dizel yakmıyor yakıtı kokluyor resmen. typer almak istiyorumda piyasada temiz bulamıyorum bulduklarımında fiyatı yüksek ama en geç hazirana kadar kırmızı bi ep3 alıcam kısmetse.
typer almak istiyorumda param yok :D mecbur az yakar iyi kaçar dizel alcam :D
olmasaydı 2010 3,20d almak isterdim mumkunse duz vites ve yazılımlı :)
Tekrar Cabrio Alırsam S2000 Anca Keser:)Ama Yok Zevkim İçin Tek İsteğim Olan 106 GTI Olabilir Bunlarda Olmazsa 2005 2006 5.30D Olabilir En Beyazından:)
bende 200 sx verip subaru 98 99 gibi temiz bir wrc:icon_tup: alabilirim