mum bar falan bılmem cıtıes kım sorsan bılıyor hele kumburgaz keyıf dedın mı bılmeyenn yok :)
Printable View
mum bar falan bılmem cıtıes kım sorsan bılıyor hele kumburgaz keyıf dedın mı bılmeyenn yok :)
bizim yazlik o taraflarda (selimpasada) ,hafta sonlari genelde oralarda oluyorum , kumburgaz bulusmalari falan olursa katilabilirim :)
kınalıda gorruz artık :)
aynen aynen kınalı silivri meetin in da hauuuuss :D
red&white cheesburger geceleri :D
arkadaşlar silivrideyim bugun isteyen olursa tanısıp gorusebiliriz :)
Silivri de Polislerle neredeyse akraba olucaz.Her seferinde göze batıyoruz.Geçen gün eve ceza gelmiş.3 ay önce yüksek sesten ceza yemişim.Orjinal ses sistemine bile ceza yazılabiliyorsa bu memlekette yazık diyorum.
dun silivrideydim bende bugun dondum.bi 10 15 gune guzel bi bulusma ayarlariz insallah =)
millet bu hafta silivride olan varsa cumartesi akşam saat 10 gibi albayrak girişindeki durumcu de olursanız hem tanısırız hem nargile falan iceriz...ben orada olacağım gelirseniz beklerim :)
biz kumburgazda oluyoruz genelde ama kumburgazda çok sessizdi geçen haftalar. Bu hafta işten gidemicem haftaya allah kerim :)
evet silivrilileri görelim :D
Gelipte haber vermeyenler var =)
onların ben :D :D
Silivride oturuyorum yaz-kış. Buluşma olursa haberleşelim yüzyüze tanışmak-kaynaşmak daha yi olur
bizim aile gitmiş silivriye dün mangal bağ bahçenin tadını çıkarıyorlarmış
baba 3-4 sene sonra tövbesini bozdu sanırım :p kendi gitti arabayla
aracı tanıyanlar şaka olsun falan diye aksiyon yapmayınız 25 senelik taksici geçmişi var :D
dedim araç nasıl beğendin mi güzel olmuş mu nasıl gidiyor chipli yeni ön takımlı falan diye?
bilmem 120yi hiç geçmedimki dedi :D
yaşlanmak böyle bir şey olsa gerek :)
celaliye kabul ediyormusunuz:D
celaliye özdemir villalalarındayım
Yasin marmaris büfenin üstünde gördüm aracını silivride bende gümüşyakadayım
her Hafta sonu Altınorakdayım : )
her cuma cmt istinasız gece 2 3 te marmaris büfedeyim :D
her gün kumburgaz kamiloba celaliye selimpaşa silivri arlarındayım :D:D:D:D:D carbon spoilerlı civic hahahah :D
nası hafifledimi bari :D
arkadaşlar cumartesi gece albayrakta olcam gelin tanısalım... :)
Silivri aktif ileti şubesi nerede bilen var mı? Herifler pazartesi yağışı bahane ederek gelmediler komedi ya gidip basıcam adres lazım:D
bu kadarmı silivri çevresi :D
EEE o kadar konuştuk, Şimdi bi adres bir de zaman belirleyelim buluşalım
hahahhahah :D
ben kaç zamandır gümüşyakadayım bol bol silivri çıkıyorum ama kimseyi görmüüyorum