Galiba abi :) hahaha neyse pert etmıyelım konuyu :)
Printable View
arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkurler bıraz renklenmıs konu guzel olmus :) fakat benım fıyatım hakkında cok yorum gelıyor bukadar temız bır arac neden bu fıyata neden fıyatları assagı cekıyorsun dıe ben sadece aracımı satmak ıstıyroum nedenı bu, belkı ınanmassınız ama su 3 gun ıcerısınde tam 41 kısı aradı benı (sayıyorum :D ) ve degısık sehırlerden 5 arkadasımız aracımı gormeye gelecek allah nasıp ederse hf ıcerısınde, (Antalya,Gaziantep,Kastamonu,Giresun,İstanbul) fıyat konusuna gelınce 20 yazıp 3 ay bekleyecegıme pazarlık ustune pazarlık yapıp 19 a satacagıma dırek yazdım fıyatını bu fıyattanda assa vermem kesınlıkle ılgılenen arkadaslarada tekrar soyluyorum aracımda tek bır cekıc darbesı bıle yoktur lokal boyalıdır ve herhangı deısenı kazası belası borcu harcı yoktur nasıl gıttıgı ılede ılgılı bır kac vıdeosu mevcuttur sitemizde aracımı egzozum ve fıltrem yokken bahrı arkadasımla (bigboy saxo vts) egzoz ve fıltre takıldıktan sonrada dou_corolla ibiza fr ve tunc bmw 3.18 arkadaslarımla denedığim vıdeolarınada ısteyenler vıdeo bolumunden ulasabılırler satmamın aracın herhangı bırseyınden kaynaklanmadıgını tekrar soyleyeyım keyıfıne alınmıs bır arac ve hala bıseyler alıyorum araca en son aldıgım farlar gıbı lutfen yanlıs anlasılmalara neden olmasın arkadaslar yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım tekrardan :D
doğukan alda bi yarıyim seni :D:D:D ROZ la benim vts yi yardığının intikamını alayım :D
arkadaslar arac satılmıstır tesekkurler
hayırlısı olsun engin abi mert ben bursadan :)
sanırsam Antalyaya geldı arac gecenlerde lara'da gormustum...